Cardano 6. pozisyonunu için Litecoin ile rekabet ediyor
Cardano 6. pozisyonunu için Litecoin ile rekabet ediyor

Cardano 6. pozisyonunu geri almayı hedefliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano (ADA), son 3 Mayıs’taki 0,38 dolar seviyesinden düşmeye devam ettikçe, yükselen bir piyasada düşüş yaşamaya devam ediyor. Şubat ayının en yüksek seviyesi olan 0,46 seviyesine yaklaşan Cardano, geçtiğimiz ay %3’lük bir artışla 3 Nisan’da 0,14 dolar iken 0,3 dolara yükseldi. Bu fiyat düşüşleri nedeniyle Cardano 6. pozisyonunu Litecoin’e kaptırdı.

Cardano, bu hafta dalgalı bir seyir izledi

Cardano, bu hafta dalgalı bir seyir izledi. Ancak 1 Mayıs günü fiyatlar 0,32 dolara kadar düştü. Kripto para geçen hafta 29 Nisan’daki 0,38 dolarlık cari fiyatına düştü ve son 24 saatte %5,56 gibi bir düşüş yaşadı. Cardano şu anda 0,33 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Cardano, Ouroboros olarak bilinen dünyanın ilk güvenilir kanıt oluşturma algoritması gibi özellikleriyle bilinir. Ayrıca, ADA para birimi için güvenli, çok platformlu, hiyerarşik deterministik bir cüzdan olan Daedalus cüzdanı denilen cüzdanı ile de bilinir. Cüzdan ayrıca, Android ve iOS için bir mobil cüzdan servisi ve merkezi olmayan uygulama desteği olan Ethereum Classic ve Bitcoin için de destek sağlıyor.

Cardano 6. pozisyonunu geri almayı hedefliyor!
Cardano 6. pozisyonunu geri almayı hedefliyor!

Cardano 6. pozisyonunu için Litecoin ile rekabet ediyor

Cardano, fiyatlar düştüğü halde bile, piyasa değeriyle 6 numaralı pozisyon için Litecoin ile birlikte rekabete devam ediyor. Cardano’nun piyasa değeri 8,6 milyar dolar, Litecoin’in ise 9,3 milyar dolar. İki kripto paranın piyasa değerleri arasındaki fark sadece 700 milyon dolar. Cardano daha yüksek dolaşım hacmine bağlı olarak fiyat yükselmesi durumunda bu açığı kapatabiliyor.

Bu noktada, Cardano’nun fiyatında %2’lik bir artış piyasadaki 6. pozisyonu ele geçirmesini sağlayabilir. Twittersphere, Cardano ile ilgili haberlerle dolu ve Cardano, Etiyopya ile birlikte bir MOU imzaladı. MetaHash konuya yönelik şu yorumu yaptı:

Kulağa umut verici geliyor. Ancak Cardano’nun gerçek büyümeyi göstereceği zamanı söylemek zor. Muhtemelen, paralar uzun vadede meyve taşıyabilir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin