Ripple kırpma kazançlarını arttırmaya çalışıyor
Ripple kırpma kazançlarını arttırmaya çalışıyor

Ripple kırpma kazançlarını topluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ripple fiyatı (XRP), ABD doları karşısında güçlü bir dirençle karşılaşmadan önce 0,93 dolar seviyesine yakın işlem gördü.
  • XRP/USD paritesinin saatlik grafiğinde 0,90 dolarlık destek ile önemli bir yükseliş trend çizgisinin altında bir kırılma oldu.
  • Parite şu anda baskı altında ve yakın vadede 0,78 dolara gerilemeye devam edebilir.
  • Ripple kırpma kazançlarını topluyor gibi görünüyor.

Ripple, ABD doları ve Bitcoin’e karşı son kazanımlarını düzeltiyor. XRP/USD paritesi belki de şu anki düşüşü 0,79 dolar ve 0,78 dolar destek seviyelerine doğru genişletebilir. Ripple şu anda 0,83 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Ripple kırpma kazançlarını arttırmaya çalışıyor

Geçtiğimiz hafta, ABD doları karşısında Ripple 0,90 doların üzerinde iyi bir yukarı yönlü hareket gördü. Fiyat 0,92 dolar seviyesinin üzerinde işlem gördü ve 0,92 dolar seviyesinde yüksek bir değer oluşturdu. Daha sonra, aşağı yönlü bir düzeltme başlatıldı ve fiyat 0,90 dolar ve 0,88 dolar destek seviyelerinin altına düştü. Düşüş sırasında fiyat, son dalganın %23,6 Fib düzelme seviyesini 0,92 dolardan en düşük 0,78 dolardan kırdı.

Daha da önemlisi, XRP/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,90 dolarlık destek ile önemli bir yükseliş trend çizgisinin altında bir kırılma oldu. Parite, 0,85 dolarlık desteğin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altına bile yerleşti. Şu anda, fiyat son dalganın %76,4 Fib geri çekilme seviyesini 0,92 dolardan 0,93 dolara yükseltti. Fiyat düşmeye devam ederse ve  0,82 dolar desteğini kırarsa, 0,78 dolar seviyesine doğru daha fazla düşüş olabilir.

Ripple kırpma kazançlarını topluyor
Ripple kırpma kazançlarını topluyor

Grafiğe baktığımızda Ripple’ın, 0,90 dolarlık yüksek basınçtan etkilendiği açıkça görülüyor. Ripple, kazanımlarının çoğunu kesmiş durumda ve şu anda 0,83 dolar civarında işlem görüyor. Diğer düşüşler belki de 0,78 dolarlık son salıncak düşüklüğünü test edebilir.

Teknik göstergelerle Ripple fiyat analizi

Saatlik MACD: XRP/USD paritesi için MACD, düşüş bölgesinde hız kazanıyor.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): XRP/USD paritesi için RSI aşırı satım seviyelerine yakın.

Büyük Destek Seviyesi: 0,82 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 0,85 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin