Cardano cüzdanına yapılacak olan Cardano 1.4 güncellemesi
Cardano cüzdanına yapılacak olan Cardano 1.4 güncellemesi

Cardano 1.4 güncellemesi dördüncü çeyrekte piyasaya sürülecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOHK’nin CEO’su ve Cardano‘nun kurucusu olan Charles Hoskinson geçtiğimiz günlerde Cardano cüzdanına yapılacak olan Cardano 1.4 güncellemesi ile ilgili bilgi verdi.

Cardano cüzdanına yapılacak olan Cardano 1.4 güncellemesi

Charles Hoskinson Cardano 1.4’ün bu yılın üçüncü ya da dördüncü çeyreğinde piyasaya sürüleceğini belirtti. Charles Hoskinson açıklamalarına şunları ekledi:

Cardano cüzdanını bekleyenler için en iyi tahminimiz; yeni defter desteği en iyi ihtimalle Cardano güncellemesi ile gelir. Bu sürüm için kesin bir tarihimiz yok. Ancak bu yılın ya üçüncü çeyreğinin sonlarında ya da dördüncü çeyreğin başlarında piyasada olacak.

Cardano 1.4 güncellemesinin asıl amacı kullanıcıların merakını gidermek

Aynı konuyla ilgili ikinci bir tweette Hoskinson, Cardano 1.4 güncellemesinin asıl amacının kullanıcıların merakını gidermek olduğunu açıkça ortaya koydu. Charles Hoskinson açıklamalarına şunları ekledi:

Cardano 1.4 güncellemesinde yeni Cardano cüzdanının yanı sıra bazı dahili ürünler olacak. Bu uygulama hem mobil hem de tam sürümlerimizin temelini bu oluşturacak.

Cardano fiyat grafiği
Cardano fiyat grafiği

Cardano fiyatında son durum

Cardano bundan bir hafta önce Daedalus 0.10.1 adıyla kendi cüzdanını piyasaya sürdü. IOHK’nın yerli tokeni olan ADA şu anda kripto para piyasasının en büyük yedinci kripto parası konumunda. Yazım sırasında ADA, 4,3 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle 0,16 dolardan işlem görüyor. Cardano şu anda %17,5 oranında değer kazandı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin