CarbonUSD EOS platformunda başlatıldı - Kripto Para Haber
CarbonUSD EOS platformunda başlatıldı - Kripto Para Haber

CarbonUSD artık EOS platformunda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD doları tabanlı stablecoin CarbonUSD, EOS platformundaki ilk stablecoin oldu. Token geliştiricisi Carbon, cuma günü yaptığı basın açıklamasında stablecoinin, EOS Blockchain ağında başlatıldığını açıkladı.

CarbonUSD, kullanıcılara daha düşük işlem ücreti imkanı sunuyor

İki ay boyunca Ethereum ağında yaşayan CarbonUSD, artık EOS Blockchaini’ne aktarılabiliyor, bu da firmaya göre kullanıcılara “daha düşük ücret imkanı sağlıyor.

Carbon ayrıca, kullanıcılara EOS uygulamalarıyla etkileşime geçme olanağı sağlayan bir portal sunuyor ve “tokenlerden gerçek USD’ye bire bir ödeme” için yerel akıllı sözleşmeler planlıyor.

Carbon CEO’su ve kurucusu Sam Trautwein şunları söyledi:

EOS’un ilk stablecoini olmaktan ve gelişmekte olan bir ekosistemde bu kadar önemli bir rol oynamaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Stablecoin, değer açısından kritik bir altyapı ve bunu EOS ekosisteminde daha da geliştirmeyi düşünüyoruz.

Everipedia’nın kurucularından Sam Kazemyan şöyle söyledi:

Bir varlık sınıfı olarak stablecoin, kriptonun bir sonraki büyük yeniliği. Bu para birimleri önümüzdeki 6-18 ay içinde yeni bir boğa piyasasına yol açacak.

Şirket, Eylül ayında tokenin Ethereum tabanlı sürümünü başlatmıştı. Gemini Dollar ve Paxos gibi bir dizi diğer stablecoin olarak piyasaya çıksa da benzersiz algoritmik model, eninde sonunda onu rakiplerinden ayıracak.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin