Bancor’dan müthiş airdrop: BNT elindeki tüm Ethereum’ları (ETH) dağıtacak
Bu Bancor (BNT) için ne anlama geliyor?

Bancor X, Bancor (BNT) fiyatını nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bancor X’in piyasaya sürülmesinden önce, tokeninizi başka bir token ile değiştirmek istemeniz durumunda bir borsadan geçmek zorunda kalacaksınız. Bu genellikle uzun bir zaman alır ve fazla bir ücrete mal olur. Şimdi, Bancor (BNT) farklı Blockchain’ler arasında takas işlemlerini daha kolay ve daha ucuz hale getiren bir çözüm buldu. Bancor ilk olarak duyuruyu  Eylül ayında EOS ile ortaklık anlaşmasına dayanarak yaptı.

Bancor X ağının duyurusu

Bancor, 06 Kasım’da  Bancor X adlı en son ürününü piyasaya sürdüğünü duyurdu. Bu araç, kullanıcıların EOS için ETH tokenlerini kullanarak takas yapmasına izin verecek. Duyuruya göre, platform gelecekte daha fazla Blockchain’i destekleyebilecek durumda ancak şu anda sadece Ethereum ve EOS arasında değişim yapmayı teklif ediyor.  Bancor’un kurucu ortağı Eyal Hertzog, bu çapraz zincir işlevinin BNT’nin ağlar arası bir ağ geçidi olarak kullanımını artıracağını söyledi.

Bancor, yeni araçlarının bir borsayı kullanma problemini çözeceğini belirtti. Bancor X borsalara kıyasla daha ucuz ve daha hızlı olacak. Bancor’a göre, bir takas işlemi 10 saniye sürecek, Bancor X’de ise sadece bir saniye sürecek. Lansman duyurusunun yanı sıra Bancor, platform aracılığıyla EOS Blockchain’ine 10 milyon dolar değerinde transfer yapacağını açıkladı. Bu Bancor’un, EOS Blockchain’ine inancını göstermekle birlikte, EOS’un gelişimini ve likiditeyi de teşvik etmeyi amaçlıyor.

Bu Bancor (BNT) için ne anlama geliyor?

Bancor’un BNT tokeni, duyuruyu takiben çok tepki göstermedi. Ancak, önümüzdeki aylarda bunun değişmesi bekleniyor. Bancor X, önümüzdeki günlerde daha fazla kullanıcının dikkatini çekecek önemli bir araç. Tokenleri takas etmek isteyen trader’lar, aracı seçerek, gerekli süreyi ve ücretleri düşürür. BNT’nin “temel para birimi” olarak platformda kullanılması, kullanımını artıracak, talep yaratacak ve fiyat değerini artıracak.

Bancor (BNT) fiyat grafiği
Bancor (BNT) fiyat grafiği

Yazım sırasında BNT %1,7 oranında düşüşle 1,32 dolar seviyesinde işlem görüyor. Son aylarda, kripto para 1,12 dolar gibi düşük fiyatlara düştü. Yatırımcılar şimdi kripto paranın 2 doları görmesini bekliyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin