Calvin Ayre: “Bitcoin SV, Bitcoin SV ile yaşayacak.”
Calvin Ayre: “Bitcoin SV, Bitcoin SV ile yaşayacak.”

Calvin Ayre: “Bitcoin SV, orijinal Bitcoin Cash değil, orijinal Bitcoin!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha önce, Ayre Group kurucusu ve Bitcoin Cash hash savaşında önemli bir oyuncu olan Calvin Ayre, Bitcoin Satoshi Vision’un (BSV), nChain ve Ayre’nin CoinGeek’ince uygulanan güncellemeden sonra orijinal Bitcoin (BTC) olduğunu belirtiyor. CoinGeek resmi portalında yapılan duyuruda “Orijinal Bitcoin Bitcoin SV” olarak yaşayacak.

“Bitcoin’i doğru bir şekilde test etmeden önce öldürmüyoruz.”

Ayre, CoinGeek’in son oyununun, Bitcoin’in ekonomik tasarımını destekleyen orijinal Bitcoin versiyonunu daima sağlamak olduğunu belirterek açıklamalarına başlıyor. Bitcoin geliştiricilerinin daima “onu ölümüne” bağladığını ekliyor. Öncelikle, Bitcoin Segwit forku, ikinci olarak, Nakamoto konsensüsünün terk edilmesi ve madencilerin Proof-of-Work (PoW) ABC ekibine olan güveni nedeniyle. Ayre konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Şu anda iki zincirin birbirinden çok uzak olduğunu ve farklı planlara sahip olduğunu düşünüyoruz. Artık Bitcoin Cash (BCH) ismini de istemiyoruz, Bitcoin SV orijinal Bitcoin Cash değil (her ne olursa olsun).

Ayre, Bitcoin Cash (BCH) adını istemediklerini söylüyor. Ayrıca Bitcoin SV’nin “orijinal Bitcoin” olduğunu ve kendisini orijinal Bitcoin Cash olarak tanımlamadığını belirtiyor. Ona göre nChain, Bitcoin Cash ABC zincirini ancak kalıcı bir bölünme olması durumunda bırakacak.

Calvin Ayre: “Bitcoin SV, Bitcoin SV ile yaşayacak.”

Ayre konuya yönelik açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Bitcoin, Bitcoin SV ile yaşayacak ve nihayet orijinal ekonomik modelin gerçek gücünü gösterme şansına sahip olacak. Benzer şekilde, ABC, yapabileceklerine inandıklarını göstermek için yeni zincir/kripto para modellerinin geri kalanına katılabilir. Modeller daha sonra pazarda rekabet edebilir ve bu da gerçek kullanıcıların kendi eylemleriyle oy kullanmasını sağlar.

Ayre açıklamalarının devamında, ABC’nin inançlarını sergileyebileceğini ve modellerin piyasada rekabet edebileceklerini belirtiyor. Ayre, ABC’nin daimi bölünmeyi kabul etmesi durumunda “medeniyet”ini sağlayabileceğini sözlerine ekliyor. Ek olarak kurucu, yeni SV tokenlerini “ekibine teslim edilmesi” talimatını verdiğini belirtiyor.

“BCH terimi, Bitcoin Cash ABC’nin olabilir.”

Ayre konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

CoinGeek şimdi müzakere yapılacak bir şey olmadığını düşünüyor. Eğer ABC zincirlerini kalıcı olarak bölmek için tekrar tekrar koruma koyarsa, hiç kimsenin onları tekrar rahatsız etmemesini sağlayacağız. BSV, orijinal Bitcoin Cash’in orijinal Bitcoin’i olmadığından BCH terimi onların olabilir.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin