Herkesin sırt çevirdiği XRP'ye popüler kripto platformundan tam destek!
Herkesin sırt çevirdiği XRP'ye popüler kripto platformundan tam destek!

Çalınan 500 bin Ripple (XRP) ele geçirildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

GateHub, 10 Milyon dolarlık Ripple (XRP) hackinde güncelleme sağlıyor. Gatehub, ayın başında 10 milyon dolarlık XRP’nin çalındığı bir saldırının kurbanıydı. Şirket, çalınan XRP’nin bir kısmını geri kazanmak için iyi ilerleme kaydettiklerini açıkladı.

GateHub’dan çalınan 500 bin Ripple (XRP) ele geçirildi

GateHub, kripto para topluluğunu, Haziran ayında daha önce karşılaştığı hack kurtarma çabalarını zorlarken, bilgilendirdi. Hacker’lar, kripto para cüzdan platformundan 10 milyon dolarlık Ripple (XRP) tutarında token çalmayı başardı. Resmi bir açıklama, kaydedilen ilerlemeleri anlatıyor:

Risk yönetim sistemimizi iyileştirmek, toplumla daha yakın bağlantılar kurmak ve görevlileri durumun tekrar etmesi durumunda daha hızlı ve daha net tepki vermesi için çalışıyoruz.

Şirket, şu anda yaklaşık 200.000 dolar değerinde 500.000’den fazla XRP’yi geri kazandığını belirtti. Şirket, kalan çalıntı fonları kurtarmak için önümüzdeki günlerde ve haftalarda daha fazlasını yapmayı planladığını söyledi.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin