Bitcoin'e karşı Bytecoin top 25'in en yeni üyelerinden biri
Bitcoin'e karşı Bytecoin top 25'in en yeni üyelerinden biri

Bytecoin top 25’e girdi! Peki fiyatı şimdi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarında bir haftanın sonuna yaklaştıkça piyasalar yavaş yavaş yukarı doğru ilerliyor. Dip kısa ömürlü ve toplam piyasa değeri iki ayda bir 440 milyar dolar. Bitcoin, 9.000 doların üzerinde önemli kazançlar elde etmedi. Ancak günde %2 artışla 9.250 dolara yükseldi. Bu sefer momentum altkoinlerden geliyor ve sabah saatlerinde Asya ticaret seansları boyunca yeşil oluyorlar. Bugün, top 25’e girmiş olan yeni bir altkoine sahibiz ve bu da Bytecoin (BNC). Bytecoin top 25’e girerek diğer altkoinlerden üstün olan performansını gösterdi.

Bitcoin’e karşı Bytecoin top 25’in en yeni üyelerinden biri

Yenilenmiş Coinmarketcap web sitesi, bu sabah en iyi 25’inde Zcash’ı yerinden eden BCN’de %24’lük bir sıçrama rapor ediyor. Şu anda 0,0064 dolar seviyesinde işlem gören bu nispeten bilinmeyen altkoin, dün bu kez 0,0051 dolardan bu seviyeye yükseldi. Pompa birkaç saat önce başladı ve bu kripto harekete geçti. Bytecoin, bu sabahki artışa bağlı olarak %30 arttı. Aylık kazançlar geçen ay ki seviyesi olan 0,0022 dolardan %190 artış ile etkileyici. Bitcoin’e karşı top 25’in en yeni üyelerinden biri Bytecoin, geçtiğimiz Perşembe günü bu günlerde 56 Satoshi’den %25 oranında artışla 56 Satoshi’ye yükseldi.

Bytecoin top 25’e girdi! Peki fiyatı şimdi ne olacak?
Bytecoin top 25’e girdi! Peki fiyatı şimdi ne olacak?

Bytecoin, kendi cüzdanı ile başka bir gizlilik odaklı altkoindir. Web sitesindeki açıklamaya göre, Bytecoin Network tarafından tüm dünyada anında özel işlemler sağlanmakta, tamamen izlenemez olan işlemler herhangi bir ek ücret gerektirmemekte. Twitter’da Bytecoin’in bu artışına yönelik önemli bir açıklama yapılmadı. Ancak Zcash ile birlikte piyasa hacmini neredeyse 1,15 milyar dolara yükseltmek yeterli oldu.

İyi performans gösteren diğer altkoinler Bitcoin Cash ve IOTA

BCN’deki ticaret hacminin büyük bir kısmı Bitcoin (BTC)’de yer alıyor. Çünkü bu altkoin henüz Güneydoğu Asya’daki büyük borsalarda işlem görmedi. Günlük işlem hacmi şu anda yaklaşık 8 milyon dolar ve yükseliyor. Bytecoin, 184 milyar tedarik ve dolaşımda olan yüksek arz ve düşük fiyat paralarından bir diğeri.

Bütün kriptolar için toplam piyasa hacmi bugün %4,75 artarak 441 milyar dolara yükseldi. Ticaret hacmi %17 artışla 27 milyar dolar seviyesine yükseldi ve şu anda alt sektörlerin çoğu yükseliş gösteriyor. Bu sabah Asya ticareti sırasında iyi performans gösteren diğer altkoinler ise %12 oranında artışla Bitcoin Cash, %15,5 oranında artışla IOTA oldu.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin