Bitcoin fiyatı boğaları şarj mı ediyor?
Bitcoin fiyatı boğaları şarj mı ediyor?

Bitcoin fiyatı boğaları sahneye çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin fiyatı (BTC) hala yükselişte ve 9.000 dolarlık engeli aşmaya çalışıyor.
  • Fiyat, 1 saatlik grafikte de yükselen bir kanalın içinde ve zirvede en üstte yer alıyor gibi görünüyor.
  • Mitingin devamı, 9.500 dolar seviyesine kadar fiyatı alabilir.
  • Bitcoin fiyatı boğaları sahneye çıkardı.

Bitcoin, boğaların hala oyunda olduğunu göstermek için 1 saatlik grafikte yükselen kanal deseninin altından süzüldü. Bitcoin şu anda 9.241 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Bitcoin fiyatı boğaları şarj mı ediyor?

100 SMA, en az direnç yolunun yukarı doğru olduğunu belirtmek için 200 SMA’nın üstünde. Diğer bir deyişle, mitingin tersine dönmeye devam etmesi daha olası. Bununla birlikte, hareketli ortalamalar arasındaki fark, zayıf boğa momentum sinyalini daralttı.

Aşağı doğru bir geçitin gerçekleşmesi durumunda, Bitcoin başka bir test için 9.000 dolardan kanal desteğine geri dönebilir. Stokastik zaten alıcılar arasında tükenmeyi yansıtmak için aşırı alım bölgesine daldırılıyor ki bu da satıcıların devralma şansı olduğunu gösteriyor.

Bitcoin fiyatı boğaları sahneye çıkarıyor
Bitcoin fiyatı boğaları sahneye çıkarıyor

Bitcoin’in pazar faktörleri

FOMC açıklamasında kısa bir süre sonra bile dolar güçlendi. Politika yapıcılar, gerçek ifadelerinde bazı önemli değişiklikler yaptılar ve bazılarının önümüzdeki aylarda sıkılaştırmanın hızıyla ilgili şüpheleri olduğunu belirttiler.

Goldman Sachs’ın Bitcoin ticaret işlemlerine sahip olmayı planlandığı için, Bitcoin fiyatı da esnek kalmayı başardı. Böylelikle, müşterilerinin fonlarının bir kısmını likidite ve hacimleri destekleyecek şekilde sektöre yatırım yapmalarına izin verebilir.

Olduğu gibi, Bitcoin zaten fiyatları desteklemeye devam edebilecek bir değer ve değişim ortamı deposu olarak benimsiyor. Bunun dışında, birçok kişi daha çok borsada yaşamak veya daha fazla pazarda dolaşmak ve aynı zamanda ticaret faaliyetlerini desteklemek istiyor. Son olarak, Bitcoin’e dayalı ETF’lerin ortaya çıkışı, yatırım yapan halkın mekana girmesi için daha basit yollar yaratabilir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin