Portföyünüzde bu altcoin’ler varsa dikkat!: Gelecek vaat etmeyen 3 kripto
Kripto para piyasası dik düşüşteyken Bitcoin hakimiyeti değişmedi

12 Eylül kripto para piyasası ve altcoinlerin genel durumu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası bu haftaki çöküşten sonra toparlanması bir yana geçtiğimiz son 24 saatte daha fazla para kaybına yol açıyor. Bu tabloda çoğu kripto para yüzde 5 kadar değer kaybetti ve en azından Bitcoin sabit kaldı.

Kripto para piyasası dik düşüşteyken Bitcoin hakimiyeti değişmedi

Toplam piyasa değeri yeni seviyelere kaymaya devam ediyor. Toplam piyasa hacmi, neredeyse bir ayın en düşük seviyesi olan 191,5 milyar dolar civarına geriledi. Buna rağmen Bitcoin piyasa hakimiyeti hala %56,7 seviyesinde.

Bİtcoin piyasa hakimiyet grafiği
Bİtcoin piyasa hakimiyet grafiği

Son 24 saatte bir takım önemli düşüşler yaşandı. Bitcoin yaklaşık 6.200 dolarlık bir destek hattı ile yaklaşık 6.500 dolar seviyesini gördü. 24 saat boyunca toplam kayıp yüzde 1’in altında. Ancak şu anda 6 bin dolarlık bir destek testi halen bir yükselişe göre daha muhtemel görünüyor.

En iyi 10 kripto parada genel durum

En büyük 10 kripto paranın çoğu yine düşüş yaşadı. Cardano (ADA) %11,08 oranında düşüşle en büyük kaybı yaşayarak acı çekiyor. Bitcoin Cash (BCH) ve Ethereum (ETH) de sırasıyla %9,28 ve %9,15 oranında değer kaybederek düşüşlerini devam ettiriyor.

Haftanın şampiyonu Tezos (XTZ) oluyor

Kripto paranın bir saat içinde yaklaşık yüzde 10’un üzerinde bir kazanca ulaştığını gören birkaç büyük ani yükselişten sonra, Tezos’un tokeni 7 günlük yeni bir rekorla 1,53 dolara ulaştı. Sonra XTZ biraz düştü, 1,26 dolar seviyelerine gelen Tezos  %3,01’lik bir değer kaybı yaşadı.

Tezos (XTZ) fiyat grafiği
Tezos (XTZ) fiyat grafiği

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin