Güney Kore’nin en büyük bankası kripto para sektörüne giriyor!
Güney Kore’nin en büyük bankası kripto para sektörüne giriyor!

Büyük Güney Kore kripto para borsaları küresel olarak genişliyor: Kripto sektörü büyüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük Güney Kore kripto para borsaları küresel olarak genişliyor ve kripto sektörü büyüyor.

Güney Kore kripto para borsaları dünyaya yayılıyor

Bithumb, Upbit ve Coinone borsaları faaliyetlerini dünyaya genişletmek için ileriye yönelik adımlar atıyor.

  • Bithumb ABD’de bir menkul kıymet tokeni platformu başlatıyor.
  • Upbit Singapur’daki yeni ticaret şubesini 156 token ve 221 ticaret çifti ile açtı.
  • Coinone, Malta’da kripto para borsasını başlattı.

Bithumb ABD’de genişliyor

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası olan Bithumb, 31 Ekim’de ABD fintech firması Seriesone ile ortaklık kurdu. Anlaşma kapsamında Bithumb, Güney Kore’de bu fintech’i teknoloji ve pazarlama geliştirme faaliyetleri için kullanacağını açıkladı.

Bithumb ve Seriesone Amerika Birleşik Devletleri’nde SEC, FINRA ve diğer geçerli yasal onayların alınmasına bağlı olarak, menkul kıymet ticaretine uygun bir pazar yeri sunacak ve yeni bir borsa oluşturmayı amaçlayan bir ortak girişim kuracak. Ayrıca raporda Bithumb’un bir Singapur grubu olan Bk Global Consortium tarafından satın alındığı belirtiliyor. Bu Güney Kore’nin en büyük borsalarından biri olan BTC Korea Holdings’in yüzde 75,99’luk hisseleriyle de bağlantılı.

Upbit Singapur’da şimdi aktif

Upbit, Singapur’da yeni hayata geçen bir başka Güney Kore borsası. Yeni Singapurlu borsa Kakao Endonezya’nın eski başkanı Ale Kim tarafından yönetilecek ve 30 Ekim’de başlayacak. Şu anda borsa, sadece bir fiat para birimini yani Singapur dolarını (SGD) destekleyecek, ancak gelecekte genişleyecek.

Doğrulanmış kullanıcılar, SGD, BTC, ETH ve USDT pazarlarında ticareti desteklediğinden borsayı kullanabilirler. Ancak, Upbit borsası zaten Bittrex ile ortaklaşa çalışıyor. Dunamu Inc tarafından yönetilen Upbit, Bittrex ile güçlü bir ortaklığa sahip olacaklarını ve küresel pazarda büyük bir iz bırakacaklarını söyledi.

Coinone Borsası, CGEX’i başlattı

29 Ekim’de Coinone, CGEX’in yasal bir para birimi değil bir eşler arası işlem platformu olduğunu belirtti. Ayrıca CGEX’in lansmanını duyurdu. Platform, lansmanının ilk ayı için üreticilere yüzde sıfır komisyona uyguladığı Malta’da başladı. Coinone BTC pazarı ile aynı ticaret çiftleri ile açılacak.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin