Binance CEO'su: XRP suçu ispatlana kadar masum
Binance CEO'su: XRP suçu ispatlana kadar masum

Büyük dava öncesi Ripple yalnız mı kalıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Basında çıkan haberlere göre Ripple’ın hukuk danışmanı olan Brynly Llyr, 2 yıldır görev yaptığı pozisyondan istifa etti. Bu istifa, menkul kıymet tartışmalarıyla alakalı verdiği hukuk mücadelesinde büyük dava öncesi Ripple para biriminde endişelere yol açtı.

Büyük dava öncesi Ripple’ın hukuk danışmanı istifa etti

Llyr, 2016 yılının Kasım ayından bu yana Ripple’da çalışıyordu ve daha önce de Paypal ve Ebay’de önemli yasal pozisyonlarda bulundu. Llyr ayrılışından sonra şirket tarafından şöyle bir açıklama yapıldı:

Bir sonraki çalışmasında Brynly’ye en iyisini diliyoruz. Ripple mevcut ekibiyle sürekli gelişen ve değişmeyen sektörde yol göstermeye devam edecek.

Ripple, çok yakında XRP‘nin “menkul kıymet” kriterlerine uymadığı ve sıkı düzenlemeler altında kalmaması gerektiğini savunacak. Bu, Ripple’ın savunmasını yapacağı dava sadece XRP’yi değil, tüm kripto topluluğu üzerinde büyük bir etki yaratabileceği için herkesin takip etmesi gereken, çok önemli bir gelişme.

Ripple davayı kazanabilecek mi?

Ripple’ın tam da böyle bir davayla mücadele ettiği bir zamanda bu istifa tam bir talihsizlik olarak görülüyor. Ripple’ın davayı kendi lehine  kazanıp kazanamayacağı ve federal mahkemeleri  ikna edip edemeyeceği zamanla anlaşılacak. Ancak şu anda Llyr’ın ayrılma zamanlaması şirket için en azından bir eksiklik olarak görülüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin