Blockchain şirketlerine giden fonlar geçen yıla göre yüzde 79 arttı
Blockchain şirketlerine giden fonlar geçen yıla göre yüzde 79 arttı

Büyük Blockchain projesinde erteleme kararı geldi… Yatırımcılar nasıl bir yol izleyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mesajlaşma uygulaması sağlayıcısı Telegram, yatırımcılara, yerel blok zinciri TON ‘un piyasaya çıkışının gecikeceğini ve böylece yatırımcıların fonlarını anlaşmalarının bir parçası olarak geri alabileceklerini bildirdi.

Çarşamba günü bildirilen açıklamada, Telegram, yatırımcılarını bilgilendiren bir e-posta gönderildiği söylendi. Bir Telegram yatırımcısı ise e-posta ile ilgili bilgiyi doğruladı.

Mesajlaşma şirketi, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) geçtiğimiz günlerde Gram adı verilen tokeni, “dijital varlıklı menkul kıymetlerin yasadışı satışını yapmak” gerekçesiyle dava açmasından sonra TON açılışı için son tarihi olan 30 Ekim’i 30 Nisan 2020’ye kadar ertelemek istiyor. Telegram tarafından yapılan bilgilendirmenin özeti şu şekilde:

TON ağını Ekim sonunda başlatmak istedik. Ancak, son SEC davası bu yol haritasını zora soktu. SEC’in yasal konumuna katılmıyoruz ve davayı şiddetle savunmayı amaçlıyoruz. SEC’in davasını çözmek için ek süre sağlamak ve TON ağının başlatılmasından önce diğer resmi makamlarla çalışmak için son tarihin uzatılmasını teklif ediyoruz.

TON yatırımcıları paralarını geri alabilecek mi?

Bu e-posta, Şubat 2018’de Telegram’ın ikinci fon toplama turuna katılan yatırımcılara gönderildi. Bu yatırımcılar, şimdi 23 Ekim’den önce son başvuru tarihini onaylayan bir form imzalamalı. Çoğunluk tarihi imzalamamayı tercih ederse, bu yatırımcılar paralarının yaklaşık yüzde 77’sini geri alabilirler.

Telegram, TON vizyonumuza devam edebilmek için yatırımcıların desteğini almayı umuyor. Telegram-SEC davasının duruşmasının ise 24 Ekim’de gerçekleşmesi planlanıyor.

theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin