CryptoQuant, BTC vadeli işlemlerinin son derece temkinli yapıldığını açıkladı
CryptoQuant, BTC vadeli işlemlerinin son derece temkinli yapıldığını açıkladı

Binance Vadeli İşlemleri günlük 700 milyon dolarlık hacim kaydetti: Bitcoin fiyatı ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen bir kripto para veri toplayıcısı, yeni Bitcoin vadeli işlem platformu Binance Futures’ta ciddi düzeyde bir hacim artışı olduğunu bildirdi.

Skew Markets’a göre, önde gelen kripto para borsası salı günü 700 milyon dolardan fazla işlem hacmi kaydetti.

Binance, beta aşamasındaki vadeli işlem platformunu 13 Eylül’de resmi olarak halka açtı. Platformdaki vadeli işlem sözleşmeleri Tether (USDT) şeklinde teminat gerektiriyor ve USDx cinsinden 20x kaldıraç desteğiyle fiyatlandırılıyor.

Binance’te diğer kripto para birimleri için de vadeli işlemler geliyor

Borsa, Bitcoin’e ek olarak diğer kripto varlıkları vadeli işlemlerini destekleyeceğini ifade ederken hangi kripto para birimlerini ekleyebileceğini henüz açıklamadı.

CoinGecko’ya göre, Binance Futures şu anda en popüler altıncı vadeli işlem platformu olarak faaliyet gösteriyor. Güncel sıralama şöyle:

  1. OKEx
  2. BitMEX
  3. Huobi DM
  4. Bybit
  5. Bitflyer Futures
  6. Binance Futures
Bakkt 24 Eylül - 15 Ekim aralığında günlük vadeli işlem hacmi
Bakkt 24 Eylül – 15 Ekim aralığında günlük vadeli işlem hacmi

Bakkt’ın ABD tarafından denetlenen fiziksel Bitcoin vadeli işlem platformu da çekiş bekliyor. Bakkt’ın bugüne dek kaydettiği en yüksek hacim rekoru, 9 Ekim’de 212 kontratla 1,92 milyon dolar oldu.

24 saatlik Bitcoin fiyat grafiği

24 saatlik Bitcoin fiyat grafiği
24 saatlik Bitcoin fiyat grafiği

Bu haberin yazıldığı esnada Bitcoin, günlük %2,47 kayıpla 8.001,69 dolar seviyesinde. BTC’nin 24 saatlik işlem hacmi ise 15,825 milyar dolar.

dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin