Büyük bir balina adresi harekete geçti: İşte Pepe coin'in etkileyici yükselişi!
Büyük bir balina adresi harekete geçti: İşte Pepe coin'in etkileyici yükselişi!

Büyük bir balina adresi harekete geçti: İşte Pepe coin’in etkileyici yükselişi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük bir balina adresi SUSHI’den 30 milyon dolar kaybederek 1.9 trilyon PEPE satın aldı, çünkü Pepe %23,5 değer kazandı.

“Smart Money” takipçisi @lookonchain tarafından yayınlanan son X yazısına göre, anonim bir balina, trend olan mizah token PEPE‘den stok yapmaya karar verdi ve neredeyse iki trilyon PEPE satın aldı.

Lookonchain, bu kişinin X sosyal medya uygulamasında 100.000’den fazla takipçisi olan @9x9x9eth olduğunu belirtti. Bu balina uzun süredir SushiSwap (SUSHI) sahibiydi ve son iki yılda, coin başına 10 doların biraz altındayken SUSHI satın almak için 10 milyon dolardan fazla Ethereum harcadı.

Balina SUSHI’den 30 milyon dolar kaybetti, PEPE’yi satın aldı

X gönderisine göre 9x9x9 balinası tüm SUSHI pozisyonlarını PEPE ile değiştirdi. Bu nedenle, 2.36 milyon SUSHI’yi (yaklaşık 1.34 milyon dolar değerinde) elden çıkardı ve her SUSHI token için ortalama 0,57 dolar aldı.

Daha sonra 1.89 trilyon PEPE satın aldı ve 1.42 milyon dolar değerindeki meme coin zulasına 851 ETH harcadı.

Lookonchain, bu balinanın “tüm CEX satın alımları dahil olmak üzere SUSHI’de toplam 30 milyon dolar kaybettiğini” sonuçlandırdı.

Aynı balina, 4 Haziran’da 2.12 milyon dolar değerindeki 2.46 trilyon SUSHI’yi geri aldı. Lookonchain’in daha önceki bir tweet’ine göre, aynı balina 2021 ve 2022’de 1.28 milyon SUSHI token Binance’den satın aldı (9.6 milyon dolar ödedi) ve o zamanlar yaklaşık 9,46 dolara mal olan 900,000 SUSHI’yi almak için 3.160 ETH (11.04 milyon dolar değerinde) harcadı.

Ağustos ayında, bir balina büyük miktarda PEPE’yi (762 milyar kurbağa temalı token) zararına sattı. O haftada birçok balina zararına PEPE coin satışı gerçekleştiriyordu.

SUSHI, 14 Mart 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 23,38 doları gördü ve CoinMarketCap verilerine göre şu anda bunun %97,55 altında işlem görüyor ve 0,5778 dolar seviyesinde el değiştiriyor.

PEPE hafta sonu yüzde 23,5 arttı

20 Ekim Cuma gününden bugüne Pepe coin %23,5’lik inanılmaz bir artış göstererek 0,0000006249 dolardan 0,0000007720 dolara yükseldi. Ancak bu yükseliş trendini hafif bir düşüş takip etti ve popüler meme coin %3,60 oranında düştü.

Bu yazının yazıldığı sırada PEPE, OKX borsasında 0,0000007454 dolardan işlem görüyor.

PEPE, bu yılın Nisan ayında, diğer meme coin yaratıcılarının aksine Shiba Inu köpeğinden değil, internette popüler olan Kurbağa Pepe hakkındaki memlerden ilham alan anonim bir geliştirici ekibi tarafından piyasaya sürüldü.

Meme coin popüler hale geldi ve onu İnovasyon Bölgesine ekleyen Binance dahil birçok popüler borsada listelendi. PEPE fiyatı Mayıs başında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000004354 dolara yükseldi.

Pek çok uzman, PEPE’nin hiçbir fayda amacı olmadan yaratıldığına ve SHIB, DOGE veya BabyDoge’dan farklı olarak PEPE ekibinin başka hiçbir ürünü üretmediğine inanıyor. Bununla birlikte, coin’in hızla değişim gösteren fiyat performansı bu tarz yorumları destekliyor. Bu yüzden yatırım yapmadan önce meme coin’deki riskleri göz ününde bulundurmak önemlidir.

PEPE, SUSHI ve SHIB gibi meme coin’lerin yanı sıra yatırımcıların dikkatini Meme Kombat çekiyor ve token geleceğin yıldızı olmaya aday gözüküyor. Meme Kombat stake-et-kazan (S2E) modelini de aktif bir şekilde kullanıyor ve ön satış dönemlerinde yatırımcılara avantaj sağlıyor. Aktif bahisten pasif yatırıma kadar, tüm kullanıcılar için ödülleri bünyesinde barındırıyor. Meme Kombat satın almak isteyenler web sitesi üzerinden işlem yapabilir.

u.today


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin