Burger King’de Bitcoin ile hamburger alma dönemi başladı
Burger King’de Bitcoin ile hamburger alma dönemi başladı

Burger King’de Bitcoin ile hamburger alma dönemi başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyaca ünlü fast-food zinciri Burger King’in Alman versiyonu, artık web sitesinde ve mobil uygulamasında Bitcoin (BTC) ödemelerini kabul ediyor

Burger King Almanya’da Bitcoin ile ödeme dönemi başladı

Bitcoin kısa süre önce Buger King Almanya’nın resmi sitesinde ve mobil uygulamasındaki ödeme seçenekleri arasında yer aldı. Ancak internet sitesinde ve uygulamalarında Bitcoin’i kabul eden Burger King’in, kripto parayı Almanya’da 600’den fazla lokasyona sahip olan Burger King restoranlarında da kabul edilip edilmediği açık değil. 1954 yılında piyasaya sürülen Florida merkezli Burger King, şu anda dünya çapında 98 ülkede günlük 11 milyondan fazla misafirine hizmet veren 13.000’den fazla yerde faaliyet gösteriyor.

Payment options on the Bklieferservice.de homepage

İnternet sitesi ayrıca fast food devinin yıllık gelirinin 1,7 milyar dolar olduğunu tahmin ediyor. 2017 yazında, Burger King Russia, Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başlayacaklarını açıkladı ve Ağustos ayının sonlarında Whoppercoin adlı kendi kripto para birimlerini tanıttı. Yine 2017’de, Bitcoin ilk önce Hollanda’da bir şehir olan Arnhem’deki bir Burger King şubesi tarafından kabul edildi.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin