Bitcoin destansı boğa koşusunun neresinde? İşte 3 analistten 3 tahmin
Bitcoin destansı boğa koşusunun neresinde? İşte 3 analistten 3 tahmin

Bundan sonra yeni bir boğa mı yoksa ayı mı göreceğiz? Bitcoin (BTC) boğaları ve ayıları yorumluyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu yılın zirvesinden %80’lik bir düşüşün ardından, Bitcoin (BTC) fiyatındaki acımasız düşüş, piyasa katılımcılarının lider dijital para biriminin neyin peşinde olduğunu merak etmesini neden oluyor. Son piyasa çöküşünden sonra Bitcoin boğaları ve ayıları ise fiyatın yönünü yorumluyor.

Son Bitcoin (BTC) patlamasında sonra Bitcoin boğaları ve ayıları Bitcoin’in bir sonraki hamlesini yorumluyor…

Son 36 saatte Bitcoin %20’den fazla düşüş gösterdi. Bununla birlikte, Bitcoin boğaları ve ayıları dijital varlığın bir sonraki hamlesine ilişkin yorum yapıyor.

Yani bu bir boğa koşusunun başlangıcı mı?

İşte Bitcoin boğalarının görüşleri

Tom Lee

En belirgin Bitcoin boğalarından biri olan Funstrat Global Advisors’dan Tom Lee, Bitcoin için 25.000 dolarlık yıl sonu fiyat hedefini 16 Kasım’da 15.000 dolara indirdi. Bir araştırma notunda Lee, düşüşün derinliğinin piyasa temellerinin ötesine geçtiğini söyledi. Tom Lee konuya yönelik şu açıklamaları yapıyor:

Bitcoin psikolojik olarak önemli olan 6.000 doların altında kırılırken, bu durum yenilenmiş bir karamsarlık dalgasına yol açtı. Ancak, duygudaki negatif salınımın temel sonuçlardan çok daha kötü olduğuna inanıyoruz.

Salı günü CNBC’ye konuşan Lee, son düşüşün “kesinlikle olumsuz bir gelişme olduğunu” itiraf etti.

Nigel Green

Bir başka Bitcoin boğası da İngiltere’nin deVere grubu danışmanlık şirketinin kurucusu ve CEO’su Nigel Green, iki günlük düşüşü pazarlıklı yatırımcıların kaçırmak istemediğini söyledi. Nigel Green konuya yönelik şu açıklamaları yapıyor:

Yatırımcılar dijital paranın paranın geleceği olduğunu anlıyorlar ve bu nedenle portföylerini oluşturmak ve pozisyonlarını artırmak için daha düşük fiyatlardan yararlanacaklar.

Green, selloff’un (tasfiye) yeni gelişen teknoloji üzerinde gereksiz eleştirileri tetiklediğini söyledi.  Nigel Green konuya yönelik şu açıklamaları yapıyor:

Kripto eleştirmenleri dijital para birimlerini devirmek için bu mevcut düşüş dalgasını kullanıyor. Bitcoin ya da güncel kripto paralar olsun ya da olmasın, kripto paralar burada kalmaya devam ediyor.

Anthony Pompliano

Şu anda Bitcoin için en iyi ticaret olduğuna inanan bir başka Bitcoin boğası Morgan Creek Digital’in kurucusu Anthony Pompliano. Anthony Pompliano Ağustos ayı sonlarında Bitcoin’in tekrar 10.000 dolara çıkmadan önce 3.000 dolar civarına düşeceğini açıkadı. Ancak Anthony Pompliano bu sabahki araştırma notunda herkesi sakin kalmaya davet ediyor ve piyasanın tekrar yükseleceğini vurguluyor.

İşte Bitcoin ayılarının görüşleri

Nouriel Roubini

New York Üniversitesi’nde ekonomi profesörü olan Nouriel Roubin’den daha büyük bir bitcoin eleştirmeni yok. Roubini Bitcoin’i bir aldatmaca ve bir baloncuğa benzetiyor. Bitcoin fiyatı daha fazla düşünce Roubini Twitter’a koştu. Roubini Bitcoin’in bu düşüş eğilimini keyifle izliyor ve kripto paranın sıfırlanacağını düşünüyor.

Kenneth Rogoff

Uluslararası Para Fonu’nun eski baş ekonomisti Kenneth Rogoff, Bitcoin’in 100 dolara kadar düşebileceğini belirtiyor. Ayrıca Kenneth Rogoff fiyatın düşüş eğiliminin devam edeceğini ekliyor. Harvard ekonomisti, çoğu varlık sınıfında olduğu gibi bir Bitcoin dalgalanmasının sıfır dışı bir olasılık olduğunu söylüyor. Kenneth Rogoff konuya yönelik şu açıklamaları yapıyor:

Bir piyango bileti alıyorsunuz ve eğer Bitcoin bir kredi kartı veya para birimi seviyesinde global bir standart haline geldiyse o zaman bunun karşılığını ödeyecek.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin