Ethereum vadelilerinde yeni rekor: Açık pozisyonlar 1,5 milyar dolara ulaştı
Ethereum vadelilerinde yeni rekor: Açık pozisyonlar 1,5 milyar dolara ulaştı

21 Kasım Ethereum fiyat analizi: ETH 130 dolarda destek buldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

21 Kasım Ethereum fiyat hareketleri için önemli noktaları şu şekilde belirledik:

  • Ethereum dün 127 dolara kadar düştükten sonra 130 doların üzerinde destek buldu.
  • Ardından gelen yükseliş ETH/USD paritesini 150 dolar kapısına kadar taşıdı.
  • 150 dolar geçilemeyince ETH dolar karşısında yeniden düşüşe geçerek güne 140 -130 dolar bandında başladı.

21 Kasım Ethereum fiyat hareketleri

Önceki gün 175 dolardan başlayan ikinci satış dalgası Ether’in dolar karşısında 130 doların altına kadar sarkmasına neden oldu. Dün bir ara 150 dolar kadar çıkmayı başaran kripto para mevcut düşüş trendini kırmayı başaramayınca yeniden aşağı yönlü hareket ederek yılın en düşük seviyesini 130 doların altı ile egale etmiş oldu.

Yeni güne alıcılı başlayan ETH/USD paritesinin öğle saatlerinde 130- 140 dolar bandındaki hareketlerini görüyoruz. 140 doların üzeri mevcut düşüş trendini kırma konusunda oldukça kritik olduğundan öğle saatlerinde bu seviyenin üzerinde görülebilecek kararlı hareketler Ether’in toparlanma süreci için oldukça önemli olacak.

140 dolar direncinin aşılamaması ise yeni bir satış dalgasına neden olabilir. Bu durumda ise ETH dolar karşısında yeniden 130 dolar seviyesini test edebilir.

Ethereum önemli teknik göstergeleri

  • 4 saatlik MACD göstergesi pozitif eğilime doğru yöneliyor. MACD histogramının yeşime dönmesi kazanımları hızlandırabilir.
  • Stokastik osilatör ise aşırı alım bölgesine yönelmiş durumda. Bu bölgeye giriş yapması satışları tetikleme açısından dikkatle takip edilmesi gereken bir durum.
  • RSI göstergesi 31 seviyesi ile 4 saatlik görünümde satış yönlü hareket ediyor.
  • Trend gücünü ölçen CCI göstergesi ise negatif konumu ile henüz negatif yönlü gözüküyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin