Bugünün yıldız altkoini Stellar Lumens, ilk 25'te en iyi performans gösteren altkoin
Bugünün yıldız altkoini Stellar Lumens, ilk 25'te en iyi performans gösteren altkoin

Bugünün yıldız altkoini Stellar Lumens oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün başlayan işsizlik neyse ki ablasyona uğradı ve piyasalar ayın başında görülen seviyelere gerilemedi. Toplam kripto sermayelemesi, Bitcoin’in liderliğinde 400 milyar doların üzerinde geri döndü ve bugün %3,6 artarak 9.247 dolar seviyesinde gerçekleşti. Küçük bir düzeltme, iki haftalık sağlam kazancın ardından bekleniyordu. Asya’daki tüm altkoinler, şu sıralar Asya ticareti sırasında yeşil alanda işlem görmekte. Ancak şu anda piyasada altkoinler arasında trend ve pompalama yapan altkoin Stellar Lumens (XLM) oldu. Bugünün yıldız altkoini olarak Stellar Lumens piyasada yerini koruyor.

Bugünün yıldız altkoini Stellar Lumens, ilk 25’te en iyi performans gösteren altkoin

Coinmarketcap verilerine göre Stellar Lumens, % 25’lik bir artışla ilk 25’te en iyi performans gösteren altkoin. Stellar Lumens, dün 0,36 dolar seviyelerinden yükselerek 0,42 dolar seviyesinden işlem görmeye başladı. Hafta boyunca XLM, geçen Cuma gününe benzer bir seviyeden %15’lik bir artışla da güçlendi. Stellar, geçen ay ki seviyesi olan 0,21 dolardan neredeyse iki katına çıkarak şimdi 0,42 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bitcoin (BTC)’e karşı XLM, dün bu kez 4100 Satoshi seviyesinden %10 artışla 4540 Satoshi oldu. Haftalık kazanımlar benzerdi, ancak ay boyunca Stellar, geçen ay ki 2660 Satoshi’den yükselerek Bitcoin’e karşı %70 oranında değer kazandı.

Bugünün yıldız altkoini Stellar Lumens oldu!
Bugünün yıldız altkoini Stellar Lumens oldu!

MobileCoin’in multi-milyon dolarlık ICO’su, bugün Stellar Lumens için momentum sağladı. Gizlilik temelli ICO, mobil ödemeleri kolaylaştırmak için Stellar Consensus Protokolü’nü kullanarak 30 milyon dolar artırdı. Stellar’ın MobileCoin ile entegrasyonu, mobil ödeme pazarına büyük bir giriş olanağı sağlıyor. Stellar, mobil mesajlaşma sistemlerini kullanarak hızlı ve düşük maliyetli mikro ödemeler için standart haline geliyor.

Bugün iyi performans gösteren diğer altkoinler ICON ve Verge

Güney Kore ticaretin bir kez daha %27’sini won (KRW)’da bulundurarak hakim konumda. Binance, en yüksek seviyede ticareti %24 ile gerçekleştiriyor. XLM’deki ticaret hacmi, şu an bulunduğu seviye olan 115 milyar dolardan 217 milyar dolara yükselerek neredeyse %90 oranında arttı.

Tüm kripto pazarları için toplam piyasa hacmi %4,3’lük bir artışla 413 milyar dolara yükseldi. Bu durum, dipteki düşüşün ufak bir düzeltme olduğunu ve uzun vadeli sinyallerin hala yükselişte olduğunu gösteriyor. Asya’da bu sabah iyi işler yapan diğer altkoinler ise ICON ve Verge’dir. Siacoin’de bu sabah %52 oranında değer kazandı ve ilk 25’e yaklaştığını belirtmek gerekiyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin