bitcoin geri dönüş
Bitcoin geri dönüş performansı ile kripto para piyasasını da etkiledi

Bitcoin geri dönüş performansı ile kripto para piyasasını da etkiledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı, 26 Nisan’da yüzde 10 düşüşle 9.700 dolardan 8.800 dolara indikten sonra, buradan destek bulan Bitcoin geri dönüş yaparak 9.200 dolara kadar yükseldi. Bitcoin fiyatındaki keskin düşüşün Mt. Gox’un elinde bulunan fonların satışından kaynaklandığı iddia ediliyor.

bitcoin geri dönüş

Bitcoin geri dönüş performansı bu sefer hızlı oldu

Mt. Gox’ın emanetinde bulunan 17.000’den fazla Bitcoin’in geçtiğimiz 24 saat içinde, kamuya açık kripto borsası piyasasında satıldığı söylendi. 9,700 dolarlık bir fiyatla satılan 17.000 adet Bitcoin’in değeri 165 milyon dolar olarak biliniyor. Büyük  miktardaki fonların satışı nedeniyle büyük kripto para birimi borsalarda ani düşüş görüldü.

Daha önce Mt. Gox emanetleri, çeşitli durumlarda büyük marjların düşmesi için Bitcoin fiyatını tetikledi. Organizasyon, fonlarını tezgah üstü (OTC) piyasaya vermek yerine kamu kripto para borsaları üzerinden satmasından dolayı eleştirildi.

Kripto para piyasasında, tezgah üstü (OTC) traderlar, büyük miktardaki Bitcoin miktarına sahip büyük ölçekli yatırımcılar veya madenciler arasındaki işlemleri ifade eder. Yüzlerce milyon dolarlık Bitcoin, OTC pazarlarında tek bir günde işlem görebilmekte ve kamu kripto para değişimi piyasasını etkilememektedir. Çünkü iki pazarın likiditesi ve yapısı tamamen farklıdır.

Kripto para topluluğundan gelen eleştirilere ve yatırımcılardan OTC pazarından kripto para borsası yerine büyük miktarlarda Bitcoin satma isteğine rağmen, Mt. Gox emaneti, fonlarını elden çıkarmak için büyük borsalara güvenmeye devam etti. Sonuç olarak, her satıştan sonra, Bitcoin fiyatı büyük marjlarla düştü.

Bitcoin, Mt.’nin neden olduğu fiyatdaki keskin düşüşten sonra Bitcoin geri dönüş yaparak nispeten hızlı bir şekilde toparlandı. Bu işlem sonrası büyük borsalarda hacimler yeniden ortaya çıktı ve genel talep arttı. Göreli Güç Endeksi (RSI) ve Williams’ın Bitcoins Aralığı (WPR) Bitcoin için nötr bir bölge sinyali vermekte ve son üç günde aşırı satış veya aşırı alım koşullarını göstermemiştir.

Genellikle, Bitcoin nötr bir bölgede kaldığında ve satış emirleri ile dolu olmadığında, kısa vadede güçlü olma eğilimindedir. Böylelikle, yatırımcılar, son zamanlarda Mt.Gox’ın satışının tetiklediği fiyat düşüşüne bakılmaksızın, Bitcoin fiyatının Nisan sonunda 10.000 dolar olacağını tahmin ediyorlar.

Tokenlerin performansında iyileşme görülüyor

Üç düz hafta boyunca, ICON (ICX), Decentraland (MANA), WanChain (WAN), EOS, OmiseGo (OMG), Kyber Ağı (KNC) ve diğerleri de dahil olmak üzere tokenler, hem Bitcoin hem de ABD doları karşısında güçlü performans gösterdiler.

Tokenlerin çoğunluğu, Bitcoin’in 9.700 dolardan 8.800 dolara düşmesiyle bazı kayıplar kaydetmesine rağmen, çoğu token, son 24 saat içinde yüzde 5 ila 10 arasında bir değer artışı gösterdi.

PornHub ile resmi olarak resmi olarak duyurulduktan sonra terk edilen Verge, önceki seviyelerine geri dönmeye başladı. Zirvede, XVG yaklaşık 0.00001435 BTC’den değerlendi. Bu haftanın başlarında, XVG yüzde 50’den fazla değer kaybıyla 0,00000639 BTC’ye geriledi. Raporlama sırasında, XVG bugün yüzde 10 kazanç kaydettikten sonra 0.000000808 BTC seviyesinde gözüküyor.

ccn

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin