featured
En popüler beşinci kripto para birimi EOS, bugünün yıldızı oldu

Bugünün en iyi performans gösteren altkoini EOS!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasaları hafta sonu girdiğimiz için nispeten sabit kaldı ve her iki yönde de büyük hareketler olmadı. Toplam piyasa hacmi 400 milyar doların üzerinde kaldı ve bu da şimdilik daha fazla satış baskısının bastırıldığına işaret ediyor. Bitcoin (BTC), son 24 saat için 9.000 doların üzerinde kaldı ve şu anda yüzde bir düşüşle 9.152 dolar seviyesinde işlem görüyor. Altkoinler, az sayıdaki iyi kazançlarla karışık bir grup. Bazıları ise küçük bir zemini kaybetmiş, oradan çıkma yolu arıyor. Ancak şu anda piyasada altkoinler arasında trend ve pompalama yapan altkoin EOS’dur. EOS, bugünün en iyi performans gösteren altkoinidir.

En popüler beşinci kripto para birimi EOS, bugünün yıldızı oldu

Coinmarketcap, EOS’un sabah Asya ticareti sırasında diğer altkoinlere kıyasla %16 oranında daha yüksek işlem yaptığını bildiriyor. Şu anda bu altkoin, dünkü seviyesi olan 15 dolar civarından 17,61 dolara yükselerek işlem görüyor. Geçen hafta EOS, bu sefer 11,20 dolardan neredeyse %50’lik kazanımlarla daha da güçlendi. Aylık görünümünde EOS, geçen ay bu kez yaklaşık 6 dolarlık bir işlem aralığından %170’in üzerinde kazanımlarla daha etkileyici bir sonuç çıkardı. EOS Bitcoin karşısında dün %17 oranında artarak 164000 Satoshi’den 193300 Satoshi’ye kadar yükseldi. Hafta boyunca EOS, 125000 Satoshi’den bu yana BTC karşısında %54 oranında değer kazandı.

Bugünün en iyi performans gösteren altkoini EOS!
Bugünün en iyi performans gösteren altkoini EOS!

Forbes’un şu andaki momentumuna göre EOS, birkaç önemli gelişmeden faydalanıyor. Şu anda BlockOne’un CTO’su olarak görev yapan ve EOS’un gelişimine öncülük eden Dan Larimer’deki yaygın inanç EOS’un, halen devam eden bir ICO ve birkaç arka rüzgardan yararlandığı. Pozitif duyarlılık, yatırımcılar bir sonraki büyük kripto platformu için Ethereum’un ötesine baktıkça fiyatları artırıyor.

Diğer iyi performans gösteren altkoinler TRON, ICON ve Steem

Ticaretin büyük kısmı, bu sabah OKEx, Bithumb ve Huobi ile Asya borsalarında gerçekleşti. EOS hacmi dün yaklaşık 1,3 milyar dolardan %115 oranında artarak bugün 2,8 milyar doların üzerine çıktı. Toplam piyasa değeri, yazı tarihi itibariyle 14,5 milyar dolar olan beşinci en popüler kripto para birimi yerini sağlamlaştırmakta.

Toplam kripto piyasaları gün içinde oldukça sabit kaldı ve bir önceki yılın aynı dönemine göre 415 milyar dolara çıktı. Bu sabah Asya ticareti sırasında iyi performans gösteren diğer altkoinler arasında TRON, ICON ve Steem bulunuyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin