İşte bu zamana kadarki en iyi 5 Bitcoin fiyat tahmini
İşte bu zamana kadarki en iyi 5 Bitcoin fiyat tahmini

Bugüne kadarki en iyi 5 Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 2017’nin son haftalarında rekor fiyatına ulaştıktan sonra, birçok uzman yine benzer bir büyümenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda spekülasyon yapıyor. Bazıları, Bitcoin’in yakında herhangi bir büyüme görmeyeceğini düşünürken, bazı kripto yatırımcıları ve analistler Bitcoin’in fiyatının bu yıl yükseleceğini tahmin ediyor. Bu nedenle sizler için en iyi Bitcoin fiyat tahmini yapan uzmanların görüşlerini derledik.

İşte bu zamana kadarki en iyi 5 Bitcoin fiyat tahmini

İşte bugüne kadarki en iyi 5 Bitcoin fiyat tahmini:

  1. Kay Van-Petersen: Bitcoin Aralık 2018’e kadar 100.000 dolar olacak

Saxo Bank analistlerinden Kay Van-Petersen, Bitcoin’in 2018 yılında 100.000 dolara ulaşabileceğine ve diğer rakip paraların da bundan daha iyi performans gösterebileceğine inanıyor. Van-Petersen, Aralık 2016’da Bitcoin’in 2017’de 2.000 dolar seviyesine ulaşacağını tahmin etti. Tahminleri sırasında, Bitcoin 900 doların altında işlem görüyordu. Saxo Bank analistinin söylediği gibi, Bitcoin’in fiyatı Mayıs ayında 2.000 dolar seviyesine ulaştı.

  1. Jeet Sighn: Bitcoin 2018’de en az 50.000 dolara ulaşacak

Geçtiğimiz altı yıl boyunca bir kripto para birimi portföy yöneticisi olan Jeet Singh, dijital para birimlerinin ilk rekor fiyatının yüzde 70 ile 80’i arasında salınım yapmasının çok yaygın olduğunu iddia ediyor. Davos’taki Dünya Ekonomik Forumu’nda konuşan Jeet Singh, Bitcoin ve Ripple gibi dijital para birimlerini Microsoft gibi erken teknoloji devleriyle karşılaştırdı. Jeet Singh konuya yönelik şunları söyledi:

Eğer Microsoft ya da Apple’a bakarsanız, halka açıldıklarında piyasaları olgunlaşmadığı için stokları çok değişkendi.

Singh, piyasanın volatilitesinin daha yeni olan kripto para birimi yatırımcıları ile ilgili olabileceğini açıkladı. Ancak daha tecrübeli yatırımcılar bu dalgalanmalara alışkın olduklarından endişeli değiller. Jeet Singh konuya yönelik şunları söyledi:

 Bitcoin 2018’de kesinlikle 50.000 doları görecek.

Bugüne kadarki en iyi 5 Bitcoin fiyat tahmini
Bugüne kadarki en iyi 5 Bitcoin fiyat tahmini
  1. Dan Morehead: Bitcoin Aralık 2018’e kadar 20.000 doları görecek

1 milyar dolar değerinde bir kripto para hedge fonu olan Pantera Capital’ın CEO’su Dan Morehead, kripto para piyasasının önümüzdeki on yılda 40 trilyon dolara ulaşabileceğini iddia ediyor. Dan Morehead konuya yönelik şunları söyledi:

Büyüleyici bir pazar… Hiç kimsenin sahip olmadığı 400 milyar dolarlık bir piyasa… Bunu daha önce hiç görmedik… Piyasa bir bütün olarak kolayca 4 trilyon dolara gidebilir, 40 trilyon dolar ise kesinlikle mümkün… Bu on yıllık tahmin, bu gerçekleşecek.

Morehead, piyasanın ilk 2018 yılındaki çöküşünden bu yana yüzde 25 geri geldiğini ve fiyatının cari yıl içinde yeni bir rekor seviyeye ulaşacağını tahmin ediyor.

  1. Arthur Hayes: Bitcoin 2018’in sonunda 50.000 dolar olacak

BitMEX’in kurucu ortağı ve CEO’su olan Arthur Hayes, Bitcoin’in değerinin 2018 yılı sonuna kadar 50.000 dolara ulaşacağına inandığını belirtiyor. Wharton School of Business’dan mezun olan Arthur Hayes, geleneksel finansal enstrümanlarının ticaretini yapma yeteneğiyle ünlü. Mezun olduktan kısa bir süre sonra Hong Kong’a taşındı ve Citigroup ve Deutsche Bank’ta üst düzey bir trader oldu.

Geleneksel varlıklardan dijital varlıklara geçiş yapan Arthur Hayes, dünyanın en büyük Bitcoin ticaret platformlarından biri olan BitMEX’in CEO’su olarak görev yapmakta. Arthur Hayes, bu tahmini ilk kez Aralık ayının başında Bitcoin’in henüz 20.000 dolar seviyesine ulaşmadığı zaman yaptı. Arthur Hayes konuya yönelik şunları söyledi:

Tahmin etmek benim işim. Doğru ya da yanlış olsun, benim için önemli değil.

  1. Tom Lee: Bitcoin 25.000 doları görecek

Fundstrat’ın kurucu ortağı ve araştırma başkanı Tom Lee CNBC’ye verdiği röportajda, kripto para atağının devam edeceğini ve Bitcoin fiyatının (BTC) yıl sonuna kadar 25.000 dolara kadar çıkabileceğini tahmin ediyor. Tom Lee konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Kendine güvenen Bitcoin’de risk almanın şu anda pek çok fırsatı beraberinde getireceğine inanıyoruz. Bitcoin’in yıl sonunda 25.000 dolara ulaşabileceğini düşünüyoruz.

Tom Lee, bu büyümeye katkıda bulunacak en büyük faktörün kurumsal yatırımcıların kripto pazarlarına artan katılımı olacağını düşünüyor. Ayrıca Tom Lee, ilk çeyrek ayı piyasasında, bu kadar düşüşün normal olmadığı ve Bitcoin’in üzerinde aşırı derecede abartılı bir satış baskısının olduğunu vurguluyor.

Tom Lee 28 Mart tarihinde yaptığı konuşmada, yatırımcıların biraz daha beklemeleri gerektiğini belirtiyor. Daha sonra, yıllık kazançların ortalama dokuz gün sürdüğünü belirterek, piyasaları denemenin şu aşamada iyi bir fikir olmadığını da vurguluyor. Tom Lee ayrıca kripto paraların Aralık 2017 sonunda yakaladığı büyük rallinin ardından piyasaya giren birçok yatırımcının şanssız olduğunu belirtiyor. Ancak uzun vadede bu yatırımcılarında kazanacağını da sözlerine ekliyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin