Binance Coin (BNB) artmaya devam ediyor
Binance Coin (BNB) artmaya devam ediyor

Binance Coin (BNB) yeni rekor seviyeleri deniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in kendi tokeni olan Binance Coin (BNB) dün Bitcoin’e karşı ulaştığı rekor seviyeyi bugün yeni bir zirveye yerleşerek devam ettiriyor.

Binance Coin (BNB) artmaya devam ediyor

CoinMarketCap verilerine göre Binance Coin, yazım sırasında Bitcoin’e (BTC) karşı %6 oranında artışla 0,0025444 BTC‘ye ulaştı. BNB, sert yükselerek piyasa değerini 1,9 milyar dolara kadar yükseltti. Bu piyasa değeri  Binance Coin’i sıralamada 15. sıraya yükseltti. Binance Coin dün ise  Bitcoin’e karşı 0,002385 BTC‘ye ulaştı.

Binance Coin (BNB) yeni rekor seviyeleri deniyor
Binance Coin (BNB) yeni rekor seviyeleri deniyor

Binance Coin yazım sırasında, %7 oranında artışla 16,67 dolar seviyesinden işlem görüyor. BNB şu anda 1,9 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. CoinMarketCap verilerine göre Binance Coin, ilk 100 kripto para içerisinde haftalık ve günlük olarak en iyi kazanç sağlayan kripto para. Binance Coin ticaretinde BNB/USDT ile BNB/BTC çiftleri, toplam hacmin yüzde 84,5’ini oluşturuyor.

Binance Coin’deki bu fiyat artışı bekleniyordu

Binance Coin’deki bu fiyat artışı bekleniyordu. Çünkü bu haftanın başlarında Binance, platformuna ETC/BNB ve ETC/USDT ticaret çiftlerini eklediğini açıkladı. Ticaret çiftlerinin açıklanmasından sonra BNB ve ETC fiyatlarında artış yaşandı. Buna göre, BNB ve ETC bu listelenmeden karşılıklı olarak yarar sağladı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin