Bugün sert yükselen bu altcoin için kritik seviyeler belirlendi: Artış sürebilir!
Bugün sert yükselen bu altcoin için kritik seviyeler belirlendi: Artış sürebilir!

Bugün sert yükselen bu altcoin için kritik seviyeler belirlendi: Artış sürebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CHZ fiyatı 0,68 dolara ulaşacak mı? Haftalık grafikte çift dip formasyonunun yükseliş kırılması ve ardından 4 saatlik zaman diliminde yükselen üçgen formasyonunun oluşumu, altta yatan yükseliş momentumunda büyümeye işaret ediyor. Ayrıca fiyat son üç haftada %75’ten fazla arttı.

CHZ haftalık grafikte çift dip kırılması sağlıyor.

Fiyat hareketi, 4 saatlik grafikte yükselen bir üçgen modeli oluşturuyor.

CHZ’nin gün içi işlem hacmi, %110’luk bir artışa işaret eden 940 milyon dolarda.

CHZ fiyatı son üç haftada %75’ten fazla arttı ve bu da haftalık grafikte mum çubuklarının yükselişe geçmesine neden oldu. Ayrıca fiyat hareketi, boyun çizgisi 0,42 dolarda çift dip modelinden kesin bir kopuş sağlıyor.

CHZ 0,48 ABD dolarının üzerinde kalırsa, önümüzdeki birkaç hafta içinde 0,65 ABD dolarına doğru bir boğa koşusu görebiliriz. Ayrıca token fiyatı önemli günlük EMA’lardan (20, 50, 100 ve 200) daha yüksek hareket ediyor ve bu da bir geri dönüş sırasında fiyatı destekleyebilecek güçlü bir yükseliş uyumuna işaret ediyor. 

Göreceli Güç Endeksi (RSI) çizgisi günlük grafikte daha yükseğe çıkıyor ve aşırı alım bölgesine yaklaşıyor, bu da kripto para için yükseliş duygularının arttığını gösteriyor.

CHZ fiyat hareketi, 4 saatlik grafikte yükselen bir üçgen modeli oluşturuyor. Üçgenin direnç bölgesi 0,52 dolar işaretine yakın. Bu nedenle, direnç bölgesinin yukarı yönlü kırılması yatırımcılar için bir satın alma fırsatı yaratabilir.

Ayrıca geleneksel üç aylık pivot seviyeleri, fiyat trendini etkileyebilecek önemli pivot seviyelerini gösteriyor. Pivot seviyelerine göre, trend için aşağıdaki direnç seviyesi 0,56 dolar ve ardından 0,67 dolar. Ve diğer tarafta, destek seviyeleri 0,41 dolar ve 0,30 dolar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin