Cardano (ADA), piyasa değerine göre tekrar 4. sıraya yükseldi!
Cardano (ADA), piyasa değerine göre tekrar 4. sıraya yükseldi!

Cardano (ADA), piyasa değerine göre tekrar 4. sıraya yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, bu hafta tekrar yukarı yönlü bir hareketi başlattı. Sürekli olarak sendeleyen kripto, sonunda tekrar hızlanmaya başladı ve tekrar yukarı çıktı. Cardano’nun rakiplerinden biri olan Solana, SOL’un sürekli olarak yeni tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmasının ardından geçen hafta ikincisini başarıyla devirmişti. Bir noktada Cardano, Tether ve Solana’nın izniyle ilk 5’in dışına itilmişti.

Akıllı sözleşmeler platformu, varlığın tekrar yeşilde işlem görmeye başladığını gören küçük bir yükseliş rallisi yayınlamaya başladı. Bu, dijital varlığın piyasa değerine göre ilk 10 kripto para birimindeki yerini geri almasını sağladı.

Cardano yükselişini sürdürecek mi?

ADA’nın fiyatı, ilk kez 3 doları kırdığını gören boğa koşusunun ardından durgunlaştı. Bu fiyat noktasının üzerindeki yükselişinin ardından ADA hızlıca 2 doların altına gerilemeye başladı. Bu süre zarfında Solana’nın ADA’yı geçmesi uzun sürmedi.

Cardano price chart from TradingView.com

Bu sırada ADA, başka bir yüksek dereceli kripto olan Tether‘i de çevirdi. Tether, kriptoda ilk beşteki yerini sürekli olarak korudu ve bu konumu korudu. BNB, geçen ay ADA’yı geçerek 3. sırayı aldı ve o zamandan beri bu konumunu koruyor.

Kısa vadede ADA hareketi altcoin için olumlu eğilimler anlamına gelmiyor. ADA, varlıkta güçlü satış baskısı göstererek 100 günlük hareketli ortalamasının altında işlem görüyor. Bu, dijital varlığın fiyatını mevcut değerine düşürmeye çalışıyor.

Piyasa duyarlılığının olumlu olması, en iyi kripto para birimlerinin geri kalanının toparlanmasına rağmen, geçen ay sürekli olarak kötü performans gösteren varlığa zarar vermiş gibi görünmüyor.

Cardano’daki durgunluk, merkezi olmayan finans uygulamalarının blockchainde başlamasını beklemekten kaynaklanıyor. Geliştiricilerin uygulamalarını ağ üzerinde dağıtmalarına yardımcı olacak Plutus Uygulama Arka Ucu (PAB) henüz piyasaya sürülmedi. Bununla birlikte, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson tarafından her şeyin yolunda olduğu belirtiliyor. PAB piyasaya sürüldüğünde, varlık yükselen trendlerin yanı sıra değerinde daha fazla yükselebilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin