Bitcoin fiyatını ayılar tekrar ele almak için çabalıyor
Bitcoin fiyatını ayılar tekrar ele almak için çabalıyor

Bitcoin fiyatını ayılar tekrar ele alabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin fiyatı (BTC), son zamanlarda düşüş eğilimine işaret etmek için artan kanal desteğinin altına düştü.
  • Fiyat o zamandan beri kırılmış desteğe geri çekildi ve tekrar test edildi.
  • Fibonacci uzantı aracı, bir sonraki aşağı doğru hedefleri burada gösteriyor.
  • Bu durum yatırımcıların şu soruyu sormasına neden oluyor, Bitcoin fiyatını ayılar tekrar ele almaya mı hazır?

Bitcoin fiyatının, kanalın altına düştüğü ve tekrar testini tamamladığı için baskıyı bir kez daha bozmaya eğilimli olduğu görülmekte.

Bitcoin fiyatını ayılar tekrar ele almak için çabalıyor

100 SMA, en az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu belirtmek için 200 SMA uzunluğunun altında. Bu, fiyat eğiliminin devam etmekten ziyade devam etme ihtimalinin daha yüksek olduğu anlamına gelir. Bitcoin, satış baskısındaki bir artışı teyit etmek için hareketli ortalamaların dinamik bükülme noktalarının altına düştü.

Bitcoin fiyatını ayılar tekrar ele almaya mı hazır?
Bitcoin fiyatını ayılar tekrar ele almaya mı hazır?

Ancak, RSI satıcıların tükendiğini ve alıcıların devralmaya hazır olduklarını göstermek için aşırı satım koşullarından çekilmeye hazır görünüyor. Stokastik hala güneye gidiyor. Bu yüzden Bitcoin fiyatının peşine takılabiliyor. Ancak osilatör de aşırı satım bölgesinde batıyor. Sürekli satış baskısı, bir sonraki Fib uzantı seviyesine Bitcoin fiyatını 8.750 dolar veya 8.580 dolar seviyesinden alabilir. Tam uzantı 8.359 dolarda. Boyun çizgisinin altında işlem gören fiyatta bir baş ve omuz deseni de görülebilir.

Bitcoin fiyatını etkileyebilecek pazar faktörleri

Bitcoin, hafta boyunca güçlü bir başlangıç ​​yapmadı ve Warren Buffet’ın açıklamalarıyla sürüklendi. Bununla birlikte, dünyanın en büyük borsası olan New York Borsası’nın bir Bitcoin borsası başlatma ve Winklevoss’un Bitcoin planları için yeni bir patent başvurusunda bulunması kripto parayı olumlu yönde etkiledi.

Analistler, Fonstrat’ın gelecek yıl 64.000 dolara ulaşabileceğini tahmin ederek, Bitcoin fiyatı için de yükselme tahminleri yapmaya devam ediyor. Şimdilik, yatırımcıların dolar lehine pozisyonlarında nakit olarak para biriktirmeye devam etmesi gibi riskli hisler kazanıyor gibi görünüyor. BTC/USD paritesi, zayıf TÜFE’de dolardaki değer kaybından fayda göremedi. Bu da paritenin farklı dinamiklere geçtiğini gösteriyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin