Digitex Futures (DGTX), yüzde 50’nin üzerinde değer kazandı!
Digitex Futures (DGTX), yüzde 50’nin üzerinde değer kazandı!

Bugün piyasada en iyi getiri üreten kripto para Digitex Futures (DGTX) oldu!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün piyasada son 24 saat içerisinde en iyi getiri üreten kripto para birimi Digitex Futures (DGTX) oldu. Digitex Futures %50’den fazla değer kazanarak yatırımcılarını sevindirdi. Yazım sırasında Digitex Futures, %15 oranında artışla 0,86 dolardan işlem görüyor.

 Digitex Futures (DGTX) fiyat grafiği
Digitex Futures (DGTX) fiyat grafiği

Digitex Futures (DGTX), yüzde 50’nin üzerinde değer kazandı!

Digitex Futures (DGTX), Digitex Borsası’nın kendi kripto para birimi. Digitex Futures son 24 saat içerinde inanılmaz yükseldi ve fiyat %50’nin üzerine kadar çıktı. Bu yeni seviye, DGTX için tüm zamanların en yüksek seviyesine işaret ediyor. Bu gibi fiyat hareketleri özellikle bugünlerde kripto para piyasasında nadiren gördüğümüz bir şey.

https://twitter.com/abhiJ_Swag/status/1051392557232676864

Son fiyat artışı, 2018 yılının 4. çeyreğinde piyasaya sürülecek olan Digitex Futures Borsası beklentisiyle ilişkilendirilebilir. Digitex Futures, dijital para birimi ticaretinde komisyonsuz, güvenilir bir vadeli işlem sözleşmesi. DGTX, Digitex Borsası’nın yerel para birimi olarak kullanılacak olan Ethereum tabanlı bir token. Futures platformunu kullanmak isteyen herkes DGTX’e sahip olmak zorunda kalacak ve bu da likidite ve talep yaratıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir