İsviçre saati
Bu yüzbin dolarlık İsviçre saati kripto cüzdan olarak kullanılabilecek

Yüz bin dolarlık İsviçre saati kripto cüzdanı olarak kullanılabilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Üç yüz yıl öncesine dayanan aile geleneğini izleyen lüks bir İsviçre saati üreticisi olan A.Favre&Fils, yerleşik kripto cüzdanlı el yapımı bir mekanik saat geliştiriyor.

Şirket geçtiğimiz hafta saatin, Blockchain teknolojisine dayanan “soğuk cüzdan” ve “en gelişmiş güvenlik çözümü tescilli” kriptoya sahip olacağını duyurdu.

A.Favre&Fils CEO’su Laurent Favre bir açıklamada şunları söyledi:

Bu ilk saati, yalnızca paralarını harcayacak bir şey değil, kripto topluluğu için faydalı bir şeyler önerme fikriyle geliştirdik.

Kripto cüzdanlı el yapımı İsviçre saati 2019’un ikinci çeyreğinde piyasaya çıkarılacak

Bir şirket temsilcisi CoinDesk’e, modele, özelliklerine ve malzemelerine bağlı olarak saatin satış fiyatının 100 bin ila 150 bin CHF (yaklaşık 102.000 – 153.000 dolar) aralığında olacağını söyledi.

Saat, “nihai veri güvenliği ve gizlilik korumasını garanti edecek” diyen şirket, ilk prototipin 2019’un ikinci çeyreğinde piyasaya sürüleceğini söyledi.

Favre, İsviçre Broadcasting Corporation’a ait bir haber kaynağı olan SWI swissinfo.ch’e ayrıca şunu söyledi:

Tasarımı ilerletme aşamasında özelliklerle ilgili eklemelere devam etmeniz gerekiyor. Elektrikli tren çağında buhar motorlarının geleceğini anlamak gibi bir şey.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin