Devasa yakım gerçekleşiyor! Bu yakım SHIB fiyatını roketleyebilir
Devasa yakım gerçekleşiyor! Bu yakım SHIB fiyatını roketleyebilir

Devasa yakım gerçekleşiyor! Bu yakım SHIB fiyatını roketleyebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın zamanda kurulan SHIB yakma portalı, piyasaya sürülmesinden sonra sadece iki hafta içinde 25 milyarlık büyük bir meme coin yok etti.

Yakın zamanda yayınlanan bir tweet, yeni başlatılan burn.shibaswap portalı tarafından çalışmaya başlamasından bu yana sadece iki hafta içinde 25 milyar SHIB’nin yakıldığını ortaya koyuyor.

Son 24 saate gelince, orada kalıcı olarak kilitlenmek üzere çıkmaz cüzdanlara toplam yaklaşık 290 milyon token gönderildi.

İki haftada 25 milyar SHIB yandı

Yakın zamanda başlatılan yakım portalı yaklaşık 14 gündür çalışıyor ve topluluk için etkileyici sonuçlar ortaya koyuyor. Bu iki hafta içinde toplam 25 milyar token harcanamayan cüzdanlara taşındı.

Toplam 25 milyar Shiba Inu, 496.500 dolara eşittir. 30 Nisan Cumartesi günü, yok edilen tokenlerin miktarı 20 milyardı.

İkinci haftada, yakılan token miktarı beş milyar daha arttı. Yakma, temel olarak kripto paraları dolaşımdaki arzdan çıkarmak, çünkü kripto paralar başka bir şekilde harcanamayacakları veya çekilemeyecekleri cüzdanlarda kilitlenir.

Bunun ötesinde, yakım işlemlerini takip eden @shibburn takipçisi tarafından yakın zamanda atılan bir tweet’e göre, büyük miktarda meme coin yakıldı.

Diğer taraftan efsanevi moda tasarım şirketi Gucci, kripto para birimlerini (Bitcoin ve meme coinleri  dahil olmak üzere diğer kripto paraları) kabul etmeye başladığını duyurdu.

Shiba Inu yüzde 7 düştü

Bitcoin fiyatındaki düşüşün neden olduğu büyük kan banyosuna kapılan token, son 24 saat içinde önemli bir 0,0002 dolar daha kaybetti ve %7’nin üzerine düştü.

Yazım sırasında, token 0,00001983 dolardan işlem görüyor. Bitcoin fiyatındaki düşüşe, hızla büyüyen enflasyonu azaltmak amacıyla son 22 yılın en büyük artışı olan yarım baz puanlık faiz artışı neden oldu.

Nasdaq 100, S&P 500 ve diğerlerinde hisse senetleri düşüyor. Bitcoin ve tüm kripto piyasası da bu düşüşü takip ediyor.

SHIBgoesdown7%_00ef

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin