Bitcoin 8 bin doların altına kaydı! İşte 2 piyasa analistinden Bitcoin fiyat tahmini
Bitcoin 8 bin doların altına kaydı! İşte 2 piyasa analistinden Bitcoin fiyat tahmini

Flaş kripto para haberleri: Kanada’da Bitcoin Yeni Bir Zafer Kazandı! En güncel: Ripple, Ethereum, Litecoin, Stellar, TRON ve Cardano haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kanada’da Bitcoin madenciliğindeki önemli bir zaferden, Ethereum Blockchain’inin en popüler ademi merkeziyetçi uygulamalarına kadar  burada Kripto Para Haber’deki en iyi kripto para haberleri ile gelişmeleri kaçırmayın.

Bitcoin (BTC) haberleri

Kanada’nın en büyük elektrik şirketi Hydro-Québec,  Bitcoin madencilerini çekmek için yerel Blockchain endüstrisine 300 megawatt’lık bir elektrik bloğu verecek. Blockchain sektörüne tahsis edilen toplam elektrik miktarı şimdi 668 megawatt. Kanada’nın enerji şirketleri şimdiden dünyadaki en düşük elektrik fiyatlarından bazılarına sahip. 0,10 dolar/kWh seviyesinde, New York ve Boston için oranın dörtte birinden daha düşük bir fiyata sahip olan Québec’te enerji fiyatları, Kuzey Amerika’daki diğer büyük şehirlerin fiyatlarının çok altında. 

Ethereum (ETH) haberleri

Kripto araştırma şirketi Santiment, geçtiğimiz ay geliştirici faaliyetine dayanarak Ethereum üzerine inşa edilmiş ilk 10 merkezi olmayan uygulamayı ortaya koydu. Listenin başında, 155.60 saatlik geliştirici aktivitesi olan merkezi olmayan bir bulut depolama hizmeti olan Storj yer alıyor. Diğer en iyi projeler arasında; bir mobil mesajlaşma ve tarayıcı Dapp’ı olan Status; Eşler arası piyasa tahminleri için bir platform olan Augur; ve merkezi olmayan sosyal uygulama ve oyun geliştirme için bir PaaS ağı olan Loom var.

Ripple (XRP) haberleri

SEC’e kayıtlı yatırım danışmanı Sharespost, Ripple hakkında bir yatırım raporu yayınladı. Rapor, XRP’nin aşağı yönlü senaryolarını ve aşağı yönlü risklerini analiz ediyor.

Rapora göre olumlu gelişmeler

  • San Francisco merkezli şirket, küresel finans kurumları için ölçeklenebilir ürünler ürettiğinden, SEC’den olumlu bir rehberlik Ripple’ı destekleyebilir.
  • En popüler üçüncü kripto olan XRP’nin maliyetleri düşürmesi ve sınır ötesi ödemelerin hızını, güvenliğini ve güvenilirliğini artırması bekleniyor.

Rapora göre riskler

  • Derin cepli bankalar ve ödeme şirketleri Ripple’a meydan okuyor.
  • Ödemeler için çözüm sunan şirket sayısı artıyor ve bu da sektörel konsolidasyona yol açabilir.

Litecoin (LTC) haberleri

Litecoin Vakfı, dijital kurtarma ifadeleri depolayan ve onları saldırılardan koruyan bir Litecoin markalı Cobo cihazı sunmak için  donanım cüzdanları kurucusu Cobo Vault ile ortaklık kurdu. 

Stellar Lumens (XLM) haberleri

Wirex’in kurucu ortağı Pavel Mateev, şirketin neden Stellar ağında 26 stablecoin oluşturmayı seçtiğine dair daha fazla bilgi sunuyor.

TRON (TRX) haberleri

TRON, ağın DApp ekosistemi hakkındaki son raporunu yayımladı. Rapor, oyuncuların TRX’i doğrudan cüzdanlarına aktarabilecekleri TRON Jedies’i içeren en yeni üç oyunu sunuyor.

Cardano (ADA) haberleri

Cristo yeni bir podcast bölümü yayınladı. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Etiyopya’daki Haskell eğitimi, halka açık bir figür olmanın artıları ve eksileri, BTC ve ETH ölçeklendirme sorunlarının yanı sıra Cardano’nun geleceği üzerine yaptığı konuşmayla Cristo’a katıldı.

Dailyhodl

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin