ava token
Travala.com AVA token

Bu turizm cennetinde sadece kripto para kullanılacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mitsubishi Research Institute (MRI) ve Osaka merkezli bir demiryolu şirketi, Japonya’nın Mie Eyaletindeki popüler bir turizm alanında kullanılmak üzere yerel bir kripto para çıkarıyor.

1970 yılında Mitsubishi Group şirketleri tarafından oluşturulan MRG Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Kintetsu Shimakaze Coin adlı tokenin blockchain kullanacağını ve gelecek yıl 11 Kasım ile 31 Ocak tarihleri ​​arasında alışverişlerde sadece bu kripto paranın kullanılacağı dile getirildi.

Bu proje, teknolojiyi geliştirmek ve ilgili süreçleri, prosedürleri ve hizmetleri geliştirmek için çalışan iki şirket tarafından yaratılan dördüncü birim.

Kripto paraların gündelik yaşamda kullanılmasına dair önemli bir proje

Deney son derece sınırlı bir deneme olacak. Ve plajları, deniz ürünleri, inci ekimi ve milli parkıyla bilinen bir yarımada bölgesi olan Ise-Shima bölgesinde yapılacak. Shima İspanya Köyü, Miyako Resort Shima Bayside Terrace, Kashikojima Espana Cruise ve Makonde Sanat Müzesi dahil olmak üzere bölgedeki sadece 15 kuruluş tokeni kabul edecek.

Nikkei’den bir habere göre, token sadece pilot deneme için geçici olacakken, Kintetsu sonunda demiryolu hatları boyunca kullanılmak üzere kalıcı bir kripto para çıkarmayı umuyor.

Japon yenine sabitlenmiş bir varlık olan kripto parayı kullanmak için, kullanıcılar Kintetsu Shimakaze Coin uygulamasını indirmelidir.

Toplamda 100.000 yen’e kadar yüzde 10 prim ödeyerek, 1000 yen bloğa ulaşabilecekler. Katılımcılar arasında para transferleri mümkün olacak. Deneme süresinin sonunda, kripto paranın kullanım süresi dolacak ve bir daha kullanılmayacak.

MRI ile ortak olan yerel şirket Kintetsu Group, Tokyo Menkul Kıymetler Borsası’nda kote edilmiş ve programın hedeflenen alanına hatlar dahil olmak üzere ulaşım varlıklarına sahip. tokenlerin verilmesi ve yönetiminden MRI sorumlu olacaktır.

Japonya’da kripto para kullanım denemeleri devam ediyor

Kintetsu ve MR, iki yıldır yerel paralar üzerinde işbirliği yapıyorlar. İlk Kintetsu Harukas Coin Sosyal Deneyi, blockchain teknolojisini kullanan bir ödeme sistemini test etmek için Eylül ve Ekim 2017’de yapılmıştı.

İkinci olarak Kintetsu Harukas Coin Sosyal Deneyi, QR kod teknolojisini test etmek ve kişiden kişiye transferleri tanıtmak için Ekim ve Aralık 2018’de Osaka’da yapıldı. Bu projeye, Mitsubishi UFJ, bankacılık grubu ve Omron Corporation katılmıştı. Ayrıca Şubat 2019’da, iki şirket Osaka Uehommachi İstasyonu’nun etrafında yerel bir kripto para test etti.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin