Ripple balinaları hareketlendi: 120 milyon XRP taşındı! Fiyat ne durumda?
Ripple balinaları hareketlendi: 120 milyon XRP taşındı! Fiyat ne durumda?

Bu sefer ki XRP cüzdan hareketleri dikkat çekmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün erken saatlerde büyük bir XRP fonu bilinmeyen bir cüzdanına devredildi. Etkinlik Bitstamp cüzdanında gerçekleşti. Hem gönderen hem de alan cüzdanlar hala bilinmiyor ve fonların değerinin yaklaşık 5.492.146 dolar olduğu tahmin edilmektedir.

Devasa XRP fonlarının gizemli cüzdana taşınması ilk defa gerçekleşmiyor

Perşembe günü, bilinen bir Twitter hesabı olan @whale_alert, 5.492.146 dolar değerindeki 15.000.000 XRP’nin Bitstamp’tan bilinmeyen bir cüzdanına aktarıldığını bildirdi.

Bununla birlikte, hareket ilk olarak kripto meraklılarının toplumunda göze çarpmadı ancak haber kısa süre sonra yayıldı ve kripto meraklıları bu aktarımı araştırmaya başladı.

Aslında, böyle bir hareket ilk defa görülmüyor. Birkaç gün önce, 26 Aralık 2018’de Balina Uyarısı, 90.000.000 XRP’nin bilinmeyen cüzdandan başka bir bilinmeyen cüzdana transfer edildiğini bildirmişti. Bu kriptoların hareketinin ise 33.493.911 dolar olduğunu bildiğinize şaşırabilirsiniz.

Sonuç olarak, Ripple Inc. veya başka herhangi bir borsa da dahil olmak üzere kripto şirketlerinin hiçbiri bu transferlerin sorumluluğunu üstlenmedi.

Sadece XRP değil, aynı zamanda diğer kripto para birimlerinde de bulunan daha az gizli transferler var. Poloniex’ten bilinmeyen bir hesaba 30.000 ETH, (yaklaşık 3.753.509 dolar), 1690 BTC, Bitstamp’tan bilinmeyen cüzdanlara ve yaklaşık 13.156.924 XRP ( yaklaşık 6.394.654 dolar) Binance, Bitfinex ve Bithumb dahil en iyi kripto para alım satım platformlarından diğer bilinmeyen cüzdanlara aktarıldığını görüldü.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin