Tron ve Crypto.com Coin fiyat analizi: TRX ve CRO yükselecek mi?
Tron ve Crypto.com Coin fiyat analizi: TRX ve CRO yükselecek mi?

Bu sefer işe yaradı: Justin Sun, wallstreetbets’e 1 milyon $ değerinde GME alma sözü verdi – TRX uçtu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron (TRX) kurucusu Justin Sun, 1 Milyon $ değerinde GME satın alacağını ve Asya’dan wallstreetbets’i destekleyeceğini açıkladı. Sun, bunu wallstreetbets moderatörleri tarafından paylaşılan resmi twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Justin’in Wallstreetbets’teki bahsi Limelight’ta TRON (TRX) getirecek mi derken…

Açıkçası, wallstreetbets’in Wall Street’teki savaşı, Bitcoin ve Dogecoin gibi diğer kripto para birimlerini destekliyor. Bitcoin fiyatı da yükseliyor ve bununla birlikte Altcoin fiyatları da yükseliyor. Bu arada, TRON için işler biraz kötü. Bir zamanlar en iyi 10 kripto para birimi arasında olduğu gibi, şimdi coinmarketcap’ta 21. sıraya düştü.

Justin, TRON fiyatlarını yükseltmeye yardımcı olan, ancak çok uzun sürmeyen ünlü Warrent öğle yemeği de dahil olmak üzere birçok girişimle TRON’u canlandırmaya çalıştı.

TRON’un hızlı büyümesinin bir başka büyük nedeni de DeFi ve bununla birlikte Ethereum’un yükselmesidir. Eth 2.0’ın piyasaya sürülmesi, TRON’un başlıca önermesinin, yani ethereum’a karşı ölçeklenebilirlik avantajının da azalmasına yol açtı.

Wallstreetbets ayrıca Justin’in sözünü twitter tutamaçları ve reddit grubu aracılığıyla duyurdu. Bu Justin tarafından kesinlikle iyi bir hareket ve TRON fiyatlarında kısa vadeli bir artış görebiliriz.

Twit dün atılmasına rağmen haberimiz yayına hazırlanırken Tron’da önemli bir sıçrama meydana geldi ve altcoin yarım saat içinde yüzde 35 yükseldi ve yükselişi devam ediyordu.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin