Bu metrikler, Dogecoin için yeni bir ralliyi işaret ediyor!
Bu metrikler, Dogecoin için yeni bir ralliyi işaret ediyor!

Bu metrikler, Dogecoin için yeni bir ralliyi işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto para Dogecoin için son zamanlar çok parlak geçmiyor. Yazım sırasında Dogecoin 1 Kasım zirvesinin yaklaşık %20 altında işlem görüyor. Buna karşı metrikler Dogecoin için ne gösteriyor bu yazımızda onu inceleyeceğiz. Dogecoin metrikleri fiyat yükselişinin tetikleyebilir mi?

Dogecoin için bu metrikler ne anlama geliyor?

Messari verilerine göre meme coin ağ ve işlem oranı (NVT) verilerine göre oldukça dikkat çeken bir eğilim ortaya koyuyor. Bu oran piyasa değeri ile transfer hacimleri arasındaki ilişkiyi ölçmek için kullanılır. NVT değeri yüksek olduğunda, ağ değerinin ağda aktarılmakta olan değeri geride bıraktığını anlayabiliriz.

Bu gösterge altcoin değerlemesini hemen etkilemez çünkü yalnızca “meşru” bir büyüme aşamasını temsil eder. Bununla birlikte, bu gösterge uzun caddeli değerlenmesi için göz önünde bulundurulabilir. Benzer göstergeler Ethereum için de geçerli olup gösterge desteklendi.

Dogecoin için olan göstergeyi Ethereum ile karşılaştırmak doğru olmasa da NVT dalgalanması özelinde değerlendirme yapılabilir. Son güncellemeyi yayınlayın, DOGE’nin gelişimsel göstergeleri de oldukça güçlü görünüyor. Meme coinin geliştirme faaliyetlerinin olumlu ilerlemesi ironik gelebilir ancak Dogecoin şaşırtmaya devam ediyor.

Bunlara ek olarak DOGE’nin sahiplik istatistikleri için de durum olumlu. Dogecoin fiyatı düşüş yaşamasına rağmen HODLers piyasadan ayrılmadı.

Son birkaç hafta içerisinde kısa vadeli yatırımcı sayısında da artış yaşanıyor. Bu da önümüzdeki günlerde fiyatta bazı değişiklikler olabileceğinin sinyali olabilir. Madenci çıkışlarının da azalması balinalar büyük bir satış gerçekleştirmezse önemli bir kayıp olmayacağını gösteriyor.

Dolayısıyla DOGE piyasasının mevcut durumu göz önünde bulundurulursa coin fiyatının artış için hazırlandığı söylenebilir. Tüm bu olumlu göstergelere rağmen Dogecoin’in meme parası olduğunu göz önünde bulundurmakta fayda var.

Kısa bir süre önce DOGE, okyanusta oluşan kirlilikleri temizlemek için TeamSeas ile işbirliği yaptığını duyurdu. Web sitesindeki notta şunlar yer alıyor:

“Kendinize biraz Dogecoin alın ve Dogecoin Cüzdanınızdan resmi TeamSeas Dogecoin adresine gönderin… Toplanan her 1 dolarlık Dogecoin için, dünya okyanuslarından 1 pound çöpü kaldırabileceğiz.”

Yazım sırasında, 100 binin üzerinde Dogecoin bağışlanmıştı. Bu girişim, topluluk tarafından olumlu karşılandı ve özellikle gerekli ilginin kazanılması durumunda talepte bir artışı tetikleme potansiyeline sahip.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin