Chainlink ve Cosmos fiyat analizi: Yeni ATH çok yakın olabilir! İşte izlenecek kritik seviyeler
Chainlink ve Cosmos fiyat analizi: Yeni ATH çok yakın olabilir! İşte izlenecek kritik seviyeler

Bu kripto para 1 ayda %130 yükselerek tüm zamanlar rekoru kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tam anlamıyla mükemmel bir ayı geride bırakan Cosmos (ATOM), sadece bir ay içerisinde %130 değer kazanarak tüm zamanların en yüksek fiyatlamasına ulaştı. Sadece son 24 saatte yüzde 10 kazanan kripto para ilk kez 8 doları aştı.

Cosmos (ATOM) fiyatı son 24 saatte yüzde 10 arttı

ATOM’un kazançlarının çoğunun üç günde kazanıldığını söyleyebiliriz. Kripto para dün 5,50 dolar ile dibi görürken bu sabah 8,46 dolarla zirve yaptı. Bu haberin yazıldığı sırada ATOM fiyatı 8 doların üstünde kalmayı hâlâ başarıyor gibi görünüyor.

Kripto ölçekleme sorunlarını çözmeyi amaçlayan, birlikte çalışabilirlik odaklı bir platform olan Cosmos ekosisteminin yerel simgesi olan ATOM için bugünkü hamle, bir aylık performans serisinin devamı niteliğinde.

Zirveden dibe düştükten sonra ATOM, bir ay içinde fiyatına yaklaşık %133 ekleyerek değerini iki katından fazla artırdı. Temmuz sonunda yaklaşık 3,60 dolar olan fiyat, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,46 dolara yükseldi.

Cosmos yeni bir kripto para projesinde yerini aldı

Söz konusu kazançlar, Cosmos’un Ethereum öncülüğündeki sektörün başarısından yararlanmak isteyen DeFi platformu Anchor’un ortak geliştirilmesine bağlı gibi görünüyor.

Merkezsiz stabilcoin Terra da dahil olmak üzere diğerleri ile birlikte Cosmos; merkezsiz teknoloji için bir kuluçka makinesi olan Web3 Vakfı ve ölçeklenebilir bir blok zinciri olan Solana, geçen ay Anchor’u duyurmuştu. 2020’nin 3. çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanan platform, bir dizi katılımcının blok zincirinde stake yapmasına izin verecek.

Bu arada bir kripto para stratejisti, düşük değerli iki coin’in yakında yükselişe geçeceğini iddia etti. Detayları buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin