"Bu iki altcoin rekor yolunda!" Popüler analistten bomba tahmin

“Bu iki altcoin rekor yolunda!” Popüler analistten bomba tahmin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ağustos ayının yıldız kripto paralarından Terra, gözünü yeniden zirvelere dikmiş olabilir. Ağustos’ta 5 dolardan 37 dolara çıkarak yatırımcılarının yüzünü güldüren LUNA’nın bu sert yükselişi Eylül ayında yavaşlamış olsa da yükseliş hissiyatının bitmediği görülüyor. Terra (LUNA) istikrarlı artışına devam ediyor.

Terra (LUNA) rekor yolculuğunda mı?

Son iki ayda özellikle hareketli ortalamalar, geri çekilmeler sırasında destek sağladı ve LUNA’nın yükselmeye devam etmesine yardımcı oldu. Kripto para piyasası bu hafta önemli bir gerileme yaşasa da LUNA/USD iyimserliğini koruyor.

Tanınmış bir kripto para birimi yatırımcısı ve uzmanı olan Smart Contracter’a göre Ethereum rakibi Terra, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşma yolunda olabilir.

Dünyaca ünlü analist, Katman 1 (L1) Blockchain’in yerel tokeni olan Terra’nın (LUNA), mevcut seviyelerden yüzde 66 artabileceğini ve tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşabileceğini söylüyor.

L1 tokenlerinin halen yüksek enerjiye sahip olduğunu söyleyen trader, son günlerde yine güzel sinyaller gördüklerini belirtti. Trader bunlardan birinin de LUNA olduğu görüşünde.

“Önce rekor, son 70 dolar kesinlikle ihtimaller arasında.”

Katman 1 Blockchain ağları, kapasite ve hızı artırmak için doğrudan protokol kurallarını değiştirme yeteneğine sahip merkezsiz ağlardır.

Bu yazının yazıldığı sırada, LUNA son 24 saatte %2,4 artışla 42,67 dolardan işlem görüyor.

Curve de yükselebilir

Popüler analiste göre merkezsiz finans platformu Curve’nin (CRV) yönetişim tokeni de, özellikle Bitcoin (CRV/BTC) ile karşılaştırıldığında benzer şekilde “muhteşem” bir çıkışa hazır olabilir. Curve, BTC’ye karşı yılın çoğunda sınırlı bir aralıkta işlem görmüştü.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin