Ethereum ve Shiba Inu yükselecek mi? Yanıtı bu teknik analizde!
Ethereum ve Shiba Inu yükselecek mi? Yanıtı bu teknik analizde!

Ethereum bir kez daha yükselişe geçti: Artış sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası sağlıklı toparlanma sinyalleri verirken dünyanın ikinci en büyük kripto para birimi Ethereum (ETH) %6’dan fazla sıçrayarak 4.300 dolar seviyesini yine aştı. 19 Kasım Cuma günü ETH fiyatı, geçen haftaki tüm zamanların en yüksek seviyelerinden %15’ten fazla düzeltme yapmıştı.

Ethereum yükselmeye devam edebilecek mi?

Bazı Blockchain göstergeleri, Ethereum’un güç gösterisine devam edebileceğini gösteriyor.

Borsa dışı Ethereum balinalarının bu fiyat düzeltmesinde arzı artırdığı görülüyor. Öte yandan, ortalama GAS ücreti geçen hafta %80 gibi büyük bir oranda düzeltildi ve bu da Ethereum’a büyük bir itici güç sağlayabilir.

Blockchain veri sağlayıcı Santiment konuyu şöyle açıkladı:

Ethereum (ETH) bir kez daha 4.330 doların üzerinde ve ortalama ücret sadece 11,46 dolar. Bu miktar yatırımcılar için fayda daha makul olmalı. İşlem başına ücretlerin 55,65 dolara yükseldiği beş gün önceye göre epey düşüş söz konusu.

Öte yandan, Ethereum (ETH) arzı düşüşte. Londra hardfork 2021 Ağustos’unun başlarında piyasaya sürülmüştü. O günden beri ETH arz dinamikleri büyük ölçüde değişiyor. Yakılan ETH miktarı toplam 1 milyona ulaşmak üzere.

Londra hardfork’undan bu yana toplam 947.000 ETH yakıldı. Bu yaklaşık 4 milyar dolar gibi sıra dışı bir değer.

Glassnode konuyla ilgili şunları söyledi:

Günlük yakım oranı, Londra forkundan bu yana istikrarlı bir şekilde arttı. Şu anda günde 10-15 bin ETH yakma oranıyla, önümüzdeki birkaç gün içinde 1 milyon seviyesinin aşılması bekleniyor.

Yakılan ETH miktarı, Ether’in arz yörüngesini gözle görülür şekilde değiştirmeye başladı.

Ethereum (ETH) bugün bir geri dönüş başlatmış olsa da bunun ölü bir kedi sıçraması olup olmadığı henüz belli değil.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin