6 Haziran Cardano ve Ethereum Classic analizi: ADA ve ETC'de son durum
6 Haziran Cardano ve Ethereum Classic analizi: ADA ve ETC'de son durum

Bu iki Altcoin 2019’da Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto endüstrisinin tamamı, piyasa kapitalizasyonundan 20 milyar dolardan fazla fon kaybettiği bir hafta yaşıyor olsa da, 2019 yılı başından bugüne kadar sadece iki büyük altcoin, Bitcoin’den daha iyi performans göstermeyi başardı.

CryptoCompare’in piyasa verilerine göre, Binance coin (BNB) ve Chainlink (LINK), 2019 yılının ilk üç çeyreğinde amiral gemisi kripto parayı geride bırakmayı başardı.

Binance Coin (BNB) 2019 performansı

Önde gelen kripto para borsasında yerel bir token olarak çalışan BNB, Binance ve blok zinciri, çeşitli kullanım durumları sayesinde kazanılan kripto paranın çeşitli kullanım durumları sayesinde piyasa kapitalizasyonu ile yedinci en büyük kripto varlık haline geldi. Binance ücretlerini düşürmek, ödünç vermek, faiz almak ve Binance’ın merkezileşmemiş borsalarında işlem yapmak için kullanılabilir.

Coin, Ethereum ağında bir ERC-20 tokeni olarak başlarken, ardından Binance Chain’e taşındı. Binance tokeni, en son piyasa çöküşünden sonra bile BTC’ye karşı yüzde 45’ten fazla değer kazandı. Mayıs ayının sonunda BNB, kripto piyasalarının neredeyse bir yıllık düşüş durumunun ardından bir canlanma görmesiyle BTC karşısında yüzde 205’lik bir büyüme kaydetti. Yılbaşına göre, BNB, ABD dolarına karşı yaklaşık yüzde 550 arttı.

Chart of BNB, BTC, and LINK comparison year to date

Chainlink (LINK) 2019’da BTC’den daha iyi performans gösteren diğer altcoin

Chainlink (LINK) de aynı şekilde Bitcoin’e karşı güçlü bir performans gösterdi. 2019’un başından beri LINK, bugüne kadar BTC’ye karşı en iyi performans gösteren bir diğer kripto paraydı. LINK Haziran sonunda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra dolar karşısında düşerken, token, bu yıl şu ana kadar dolar karşısında yaklaşık yüzde 160 arttı.

Bu arada, Bitcoin fiyatı, birkaç aydır düşüş görüyor. Ancak yılın başındaki toparlanmasının getirisi pozitif bölgede kalmasına yardımcı oldu. Bitcoin, bu yıl dolar karşısında% 115 arttı.

cryptoglobe

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin