Bu iddia inanılmaz: Cardano etkisini yarım yıl içinde gösterecek!
Bu iddia inanılmaz: Cardano etkisini yarım yıl içinde gösterecek!

Bu iddia inanılmaz: Cardano Bitcoin ve Ethereum’u yenecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano (ADA)’nun kurucusu ve CEO’su Charles Hoskinson‘a göre, Cardano bir yıl içinde Bitcoin ve Ethereum’u yenecek. Bu iddia inanılmaz. Charles Hoskinson, ADA’nın piyasa değeri ile 7. sıraya ulaşmasından sonra bu yorumları yaptı.

“Ethereum ve Bitcoin sektöre liderlik ediyor ama bu değişecek.”

Tüm kripto paralar bugün yeşil olmasına rağmen, Ocak-Şubat döneminde çalkantılı zamanlar hala iyileşmeye devam ediyor. Yani erimiş kazançlar henüz telafi edilmedi. Charles Hoskinson Cardano’nun gelecekteki pozisyonunu açıklıyor.

Bir kripto paranın yaptığı şey, piyasa hacmini kaldıran destekleyici altyapısı yani piyasa değeri. Cardano’nun arkasındaki ekip, daha çok teknolojik gelişmelere yoğunlaşıyor. Piyasa değerinden dolayı, Ethereum ve Bitcoin sektöre liderlik ediyor, ancak Charles Hoskinson’a göre bu durum değişecek. Charles Hoskinson konuya yönelik şunları söyledi:

Neden kimse piyasadaki pozisyonlarına layık değil? Bitcoin bir ödeme sistemi ve bir değişim aracı olarak kendini gösterdi ve daha sonra bunu kullanmayı deneyen herkes başarısız oldu. Ethereum bir dünya bilgisayarı olduğunu iddia ediyor ama CryptoKitties onun iddiasını kırıyor.

Bu iddia inanılmaz: Cardano etkisini yarım yıl içinde gösterecek!

Kripto para sektöründe çok etkileyici bir faktör spekülasyon olsa bile, tüm kripto para birimlerinin tek bir hedefi var. Dünyayı daha iyi bir yöne götürmek. Daha küçük ölçekli veya daha büyük olmak. Ancak, sistem bu amaca yönelik ve tüketici merkezli değilse hedefe ulaşılamaz. Charles Hoskinson konuya yönelik açıklamalarına şöyle devam etti:

Ekosistemin işinin nasıl sürdürdüğü, pazar lideri ve yarışmacı olma yolundaki olumlu itibarın kazanılması sağlıyor.

Charles Hoskinson’ın söylediklerine göre, yarım yıl içinde herkes platformların etkisini hissedecek. Yol haritasındaki hedef noktalara ulaşırken parçalara ayrılma ve ölçeklendirme, ağ için kazanç olarak geri dönecek.

Charles Hoskinson, Cardano’nun en iyi kripto para olduğundan emin

Güvenlik söz konusu olduğunda, Charles Hoskinson, ekosistemde uygulanan protokollerin en iyisi olan kriptoya yatırım yapıldığından emin. Bilimsel felsefeden doğan ilk kripto proje, akademik araştırma, hakemli çalışma ve açık kaynak standartlarında geliştirilen yazılımlar bir çok kişi tarafından isimlendirildi.

Kullanıcılar Daedalus’ın nasıl çalıştığına ve soğuk depolamanın faydalarına açık olduklarında güvenlik ihlalleri sorunları büyük ölçüde azalır. Cardano’nun e-cüzdanının adı Daedalus, piyasadaki bir cüzdan türü. Kullanıcılara kripto paraların Blockchain içindeki merkezi olmayan uygulamaları etkinleştirme olanağı verir. Yani, ikisi de çok güçlü, çok yönlü ve güvenli.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin