featured

Bu hafta izlenecek en iyi altcoinler: Litecoin, SOL ve MATIC…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hafta sona ererken Litecoin, Matic gibi bazı altcoinler istikrarlı ilerleme sürdürüyor. Bu arada tüccarlar ve yatırımcılar önümüzdeki 7 gün içinde potansiyel ticaret fırsatlarını belirlemeye çalışıyor. Yatırımcılar için kazanç sağlayabilecek üç kripto para birimi Litecoin (LTC), Solana (SOL) ve Polygon (MATIC). Bu altcoinlerin hepsi orta vadeli negatif trendlerden kaçmayı başararak fiyatlarında sürekli artış olasılığını ortaya çıkardı.

Litecoin (LTC)

Geçtiğimiz 2 hafta boyunca LTC’nin günlük grafiğinde bir yükseliş formasyonu oluştu. Bunun ardından altcoin’in fiyatı önümüzdeki hafta boyunca önemli bir direnç seviyesini aşabilir.

litecoin

Altcoin fiyatının geçtiğimiz 2 hafta boyunca daha yüksek dip seviyeler kaydetmesinin ardından LTC’nin günlük grafiğinde yükselen bir üçgen oluşmuştu. Bu yükseliş formasyonu doğrulanırsa Litecoin grafik formasyonunun tabanının üzerine 68,95 dolardan çıkabilir. Ardından bu eşiğin üzerinde bir günlük mum kapanışı, kripto para biriminin değerinin 81,50 dolardan bir sonraki seviyeye yükselmeye devam etmesinin yolunu açabilir.

Öte yandan yükseliş formasyonu doğrulanmazsa Litecoin’in fiyatı önümüzdeki hafta içinde 62,80 dolarlık acil destek seviyesini yeniden test edebilir. Devam eden satış baskısı altcoin fiyatını 57,40 dolardan sonraki seviyeye bile düşürebilir.

Solana (SOL)

Önümüzdeki birkaç gün içinde SOL’un günlük grafiğinde kayda değer bir düşüş teknik bayrağı tetiklenebilir. Bu durum Ethereum katilinin fiyatının son birkaç gündür işlem gördüğü konsolidasyon kanalının dışına çıkmasına yol açabilir.

litecoin

Basın zamanında günlük RSI çizgisi günlük RSI SMA çizgisine yaklaşıyordu. Bu durum alıcıların geçen hafta SOL’un fiyatını 22,20 hafta bariyerinin üzerine çıkarmayı başardıktan sonra güç kaybediyor olabileceğini gösteriyor. O zamandan beri altcoin’in fiyatı 22,20 ila 25,55 dolar arasında konsolide olmuştu.

Günlük RSI çizgisi RSi SMA çizgisinin altına düşerse 22,20 dolar işaretinin altına inebilir. Bundan sonra kripto para birimi önümüzdeki 7 gün içinde 19,35 dolar ile bir sonraki önemli destek seviyesine düşme riski altında olabilir.

Öte yandan alıcılar SOL’un mevcut fiyatını bir satın alma fırsatı olarak tanımlarsa 25,55 dolar eşiğine meydan okumaya çalışabilir. Bundan sonra devam eden alım baskısı kripto para biriminin fiyatını 29,30 dolara kadar yükseltebilir.

Polygon (MATIC)

MATIC, son 2 hafta boyunca orta vadeli bir negatif trendden çıkmayı başardı. Bunun ardından altcoinin fiyatı önümüzdeki birkaç gün içinde yükselmeye devam edebilir.

MATIC 28 Eylül 2023 tarihinde baskın bir negatif trendden kurtuldu. Bu, kripto para biriminin değerini basın zamanında işlem görmeye devam ettiği 0,5500 dolar direnç seviyesinin üzerine çıkardı.

Bu yükseliş ivmesi devam ederse MATIC’in fiyatı önümüzdeki hafta 0,6500 dolarlık bir sonraki bariyere yükselebilir. Tersine MATIC günlük bir mumu 0,5500 dolar işaretinin altında kapatırsa bir panik satış dalgasını tetikleyebilir – bu da MATIC’in önümüzdeki hafta 0,4970 dolara düşmesine neden olabilir.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin