Bu hafta Ethereum'un kaderini belirleyecek iki hard fork gerçekleşecek!
Bu hafta Ethereum'un kaderini belirleyecek iki hard fork gerçekleşecek!

Bu hafta Ethereum’un kaderini belirleyecek iki hard fork gerçekleşecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ethereum geliştiricileri, bu hafta iki hard forktan –Constantinople ve St. Petersburg- geçeceklerini doğruladılar.
  • Constantinople güvenlik açığı sorunları nedeniyle geçen ay ertelendi.

Ethereum ağı iki hard forktan geçecek

Ethereum’un geliştiricileri, iki hard forkun Constantinople ve St. Petersburg’un bu hafta gerçekleşmesini planladıklarını doğruladı. Ethereum’un geliştiricileri konuya yönelik şu duyuruyu yaptılar:

Ethereum ağı, 28 Şubat 2019 Perşembe günü gerçekleşmesi öngörülen 7.280.000 numaralı blokta zamanlanmış bir yükseltme geçirecek. Kesin tarih, şu an ile o zaman arasındaki blok zamanlarına bağlı olarak değişebilir ve 1-2 günden önce veya sonra olabilir.

Constantinople, beş farklı EIP uygulayacak

Constantinople, beş farklı Ethereum Geliştirme Teklifi (EIP) uygulayacak olan en çok beklenen Ethereum forklarından biri. Ancak bu yükseltme, bir güvenlik açığı tespit edildikten sonra ertelendi. Blockchain analiz şirketi Amberdata’nın CTO’su Joanes Espanol, CoinDesk’e bu güvenlik açığını şu sözlerle açıkladı:

Sözleşmemin başka bir sözleşmeye çağrı yapan bir işlevi olduğunu hayal edin… Eğer bir bilgisayar korsanıysam ve önceki işlev hala yürütülürken bir işlevi tetikleyebilirsem, fonları geri çekebilirim.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin