grafiti sanatcilari
Bu grafiti sanatçıları bakın dünyayı nasıl renklendiriyor

Bu grafiti sanatçıları bakın dünyayı nasıl renklendiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Para sektöründe yenilikler sanatçılara ilham veriyor. Kripto paralar artık dünyanın dört bir yanındaki duvarlarda resmedilmeye başlandı. Grafiti sanatçıları kentleri dikkat çekici bir şekilde Bitcoin ve benzeri kripto desenleri ile renklendiriyor.

Blockchain teknolojisi, faaliyet alanlarına bakılmaksızın birçok şirkete ilham vermeye devam ediyor. Bu sektörün, Bitcoin ve altcoinler ile birlikte sanatçılara ilham vermeye başladığını da belirtmek yanlış olmaz. Evet, doğru duydunuz. Grafiti sanatçıları kripto ile ilgili grafitilerle şehirleri renklendiriyor. Birçoğu az bilinen bu grafiti sanatçıları kripto ortamında neler olup bittiğine dair fikirlerini görsel açıdan bu şekilde ifade ediyorlar.

Yıllar içinde, Bitcoin (BTC) ve altcoinler, hem çevrimiçi hem de fiziksel ortamda sunabilecekleri sınırsız olanaklarla bilinir hale gelmeyi başardı. Dijital para birimlerinin kullandığı teknoloji, çok sayıda işletme için etkileyici ve ümit verici. Blockchain tabanlı ağların bir fenomen haline geldiğini ve kesinlikle bir teknolojik devrim olduğunu söyleyebiliriz. Kripto paralar artık, kripto varlıklarını kabul eden bir operatör bulacağınız hemen hemen her ürün için kıyafet, yiyecek, içecek, bilet, emlak, araba satın almak için kullanılabiliyor.

Bansky:

İnsanlar grafitinin çirkin, sorumsuz ve çocuksu olduğunu söylüyorlar … Ama bu düzgün bir şekilde yapıldığında gerçek bir sanata dönüşüyor

Kripto sektörü felsefesi grafiti sanatçıları ile bağdaşıyor

Grafiti sanatları hem topluluk kaygısını hem de sektörün kripto adı verilen ve özellikle Bitcoin (BTC) için cazibesini ifade ediyor.

Bitcoin Graffiti, Leake Caddesi, Lambeth, Londra

F*ck the IRS“, San Francisco, California

Pascal Boyart aka “PBOY,” Paris, Fransa

R.I.P Banking System‘ by Ludo, Paris, Fransa

Bitcoin Is Future for Your Kids‘ Kiev, Ukrayna

Wolf of Bitcoin‘ Deep Ellum, Dallas Texas

Czech Finance Minister Andrej Babis, Prag, Çekya 

Cryptograffiti Street Art, ABD

Bitcoin, dünyada ilk olan ve en çok bilinen kripto paradır. Yıllar boyunca, para değeri ve kabul oranı açısından birinci sırada yer aldı. Bu teknolojik devrimin bir parçası ve zaten günlük faaliyetlerimizden bazılarını destekleyebilir düzeyde bir para birimi haline dönüştü.

Bu sokak resimleri sadece bir başlangıç. Dahası, çoğu sanatçı kendi QR kodlarını başyapıtlarıyla birlikte çizmişler, böylece hayranları bu QR kodlarını kullanarak onlara bağış yapabiliyorlar.

coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin