İşte Bitcoin’in yükseliş ve düşüş yaşayabileceği aylar
İşte Bitcoin’in yükseliş ve düşüş yaşayabileceği aylar

Bu grafik, bir sonraki Bitcoin rallisinin ne zaman olacağını tahmin etmenize yardımcı olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin sahipleri bir sonraki boğa koşusunu bekliyor ve potansiyel bir ralliyi neyin tetikleyeceği konusundaki tartışmalar devam ediyor. Ancak madencilik güçlüğünün izlenmesi, bir sonraki Bitcoin rallisinin ne zaman olacağını tahmin etmeye yardımcı olabilir.

Bitcoin fiyatı ve Bitcoin madenciliği güçlüğü arasındaki ilişki

Ancak, kurumsal benimsenmeden, Blockchain verimliliğine veya sağlam düzenlemeye kadar uzanan yelpazede, kripto boğaları, bir sonraki hamlenin ne zaman geleceğini öğrenmek için bu tabloya bir göz atmak isteyebilir.

Bitcoin fiyatı ve madencilik güçlüğü grafiği
Bitcoin fiyatı ve madencilik güçlüğü grafiği

Bu grafikler, Bitcoin fiyatı ve Bitcoin madenciliği güçlüğünün büyümesinin negatif olarak ne zaman bittiğini belirten grafiklerdir. Bu, protokol tarafından belirlenen bir matematiksel hedef olan güçlük, bir madencinin Blockchain’deki işlemleri doğrulamak için karmaşık problemleri çözme olasılığından daha yüksek olduğu zaman gerçekleşir. Element Digital Asset Management’tan Kevin Lu ve Thejas Naval’ın araştırma notunda şu ifadeler yer alıyor:

Bitcoin güçlüğünün büyümesini izlemek, eğer etkisiz madencilerin ağdan ayrılmaya başladıkları bir dönemi deneyimleyecek olursak madencilik sınırındaki eşiğe ne kadar yakın olduğumuzun önemli bir göstergesi.

Bir sonraki Bitcoin rallisinin ne zaman olacağı belli!

Ekip bu grafiklerin, madenciler ağdan ayrıldıklarında bir rallinin geldiğini gösterebileceğini, ancak hemen tarihsel döngülerin fiyatların dibe doğru düz güçlük büyümesi için 6 ila 12 ay arasında bir olumsuzluk yaşayabileceğimizi ileri sürüyor.

Bununla birlikte, bu yıl ikinci kez madencilik güçlüğü yaşanıyor ve şimdiki ayı piyasasında Bitcoin 10 ay boyunca negatif, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %20 aşağıda. Ancak şimdi değerli dijital varlıkları elinde bulunduranlar bir değişimin zirvesinde olabilir.  Kevin Lu ve Thejas Naval’ın araştırma notunda şu ifadeler yer alıyor:

Tarihsel döngüler aynı zamanda, ayı piyasası döngüsünün dibine yakın negatif güçlük büyüme dönemlerinin meydana geldiğini de gösteriyor.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin