Bir grafik gözlemcisi Bitcoin (BTC) dip seviyesini buldu
Bir grafik gözlemcisi Bitcoin (BTC) dip seviyesini buldu

Bu grafiğe göre büyük ralli öncesinde Bitcoin (BTC) dip seviyesini gördü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şimdi ucuza biraz Bitcoin (BTC) almak -ama yeterince cesur olanlar için- düşen bir bıçağı yakalamak gibi görünebilir

Bir grafik gözlemcisi Bitcoin (BTC) dip seviyesini buldu

Aşağıdaki grafik, iki gün süren önemli fiyat düşüşleri ile bir Bitcoin şemasını bir araya getiren Twitter kullanıcısı @OddStats’dan geliyor:

Twitter kullanıcısı OddStats, paylaşımında şunları belirtiyor:

Bitcoin (BTC/USD paritesi), son 2 günde %11,9 düştü. İşte size Bitcoin’in son iki yıl içinde her seferinde 2 günde en az o kadar değer kaybettiğini gösteren bir grafik. Orada bir sürü dip var.

Bu sonuncu çöküşten önce Bitcoin 29-30 Mart tarihlerinde, %0,46 oranında değer kaybederek aniden %13,8 düşüşle 6.840 dolar seviyesini kapattı. Kripto alıcıları 5 haftada %46’lık bir ralliyle ödüllendirildi. Çünkü lider dijital para birimi 10.000 dolara yükseldi ve sonunda 5 Mayıs’ta 9.990 dolar seviyesinde durdu.

Bu strateji herkes için değil

Ancak, belki de bahisçiler öğreniyorlar. Hong Kong merkezli kripto para birimi borsası Bitfinex’ten elde edilen verilere göre, bazı yatırımcılar gerçekte, Kasım ayı boyunca 23-27 binin üstündeki döviz kuru tırmanışlarındaki uzun sözleşmelerle dip noktasını aldılar. Bu 11 Ekim’den bu yana en yüksek seviye.

Ama bu strateji herkes için değil. Düşen bıçağı yakalamak pahalı bir deneme olabilir. Konudaki durum: Bu iki günlük iptal stratejisini kullanarak bir alıcı, 19-20 Aralık’taki düşüşü takiben 16.425 dolardan Bitcoin alsaydı, 36 saat içinde %34,8’lik bir kazancı cebine koyardı.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin