Çinli Bitcoin madencileri küresel çip sıkıntısından müzdaripler
Çinli Bitcoin madencileri küresel çip sıkıntısından müzdaripler

Bu Fransız kripto-ısıtıcı evinizi ısıtırken para kazanmanızı sağlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fransa merkezli bir startup, insanların aynı enerjiyi kullanarak hem evlerini ısıtmalarını hem de kripto para birimi madenciliği yapmalarını sağlayan eşsiz bir fikir ortaya koydu. Startup Qarnot, bilgisayar enerjisi kullanan QC 1 kripto-ısıtıcı üretti.

QC 1 kripto-ısıtıcı, madencilik ile birlikte ısıtıcı görevi görüyor

Bu ürün, ev bilgisayarlarının ürettiği ısıyı bir grafik plaka sistemi aracılığıyla evin içerisini ısıtmak için kullanır. Kripto-ısıtıcı, pazardaki tek gömülü mobil parça (fan yok, sabit disk yok) ve IP korumalı olmaksızın işlem yapılabiliyor. Kurmak için sadece 10 dakikanızı alır. QC-1’in ısısı, hem kripto para madenciliği yapmanızı hem de evinizi ısıtmanızı sağlıyor. Bu ısı cihaza gömülü 2 grafik kartı tarafından üretilir.

Startup Qarnot, sistemini bir ürüne dönüştürerek, aşırı kripto sıcaklığının bir yerleşim alanını ısıtmak için etkili bir şekilde kullanılabileceğini buldu. Kripto para kazanırken evinizi ısıtmak istemez misiniz? Sektöre yönelik gelişmelerden haberdar olmak için Kripto Para Haber’i takipte kalın!

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin