Bu DeFi tokeni kısa sürede yüzde 122 fırladı! Yükselişi sürecek mi?
Bu DeFi tokeni kısa sürede yüzde 122 fırladı! Yükselişi sürecek mi?

Bu DeFi tokeni kısa sürede yüzde 122 fırladı! Yükselişi sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezsiz finans (DeFi), 2021’in başlarında kripto para piyasasındaki büyümenin arkasındaki itici güçtü. Ancak son zamanlarda sektör, ünlü sanatçılar ve eski müzayede evleri NFT trenine atlarken, fungible tokenler arka planda kaldı

Bu esnada Balancer (BAL) gibi popüler bazı DeFi projelerinin birlikte çalışabilir ve kullanıcı dostu bir DeFi ekosistemi oluşturmaya çalıştığı bir dönem başladı.

Cointelegraph Markets ve TradingView’den gelen veriler, Bitcoin (BTC) ilk kez 58.000 dolarda reddedildikten sonra meydana gelen piyasa çapındaki düzeltmenin ardından Balancer’ın (BAL) 23 Şubat’ta 28.95 dolara düştüğünü gösteriyor. O zamandan beri BAL, 18 Mart’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64.99 dolara yükseldi ve %122 değer kazandı.

Balancer, Ethereum (ETH) ağındaki yüksek işlem maliyetleri dahil olmak üzere merkezsiz finansın karşılaştığı en büyük sorunlarından bazılarını ele alan birden fazla ortaklık ve protokol güncellemesi sayesinde DeFi tokenlerinin yaşadığı uzun süreli çöküşten ayrıştı.

Balancer için önemli bir ivme, protokolün yüksek işlem maliyetlerini azaltmaya yardımcı olmaya başladığı Ocak ayı sonlarında başladı. 2 Şubat’ta proje, Balancer 2.0 ve protokol kasası, gaz verimliliği ve esnek oracle’lar gibi dahil edilecek çeşitli özellikler hakkında tweet atmaya başladı.

Balancer ayrıca, bir hibrit otomatik piyasa yapıcı (AMM) likidite havuzu ve borç verme ürünü olan Balancer V2 Asset Manager’ı oluşturmak için Aave (AAVE) ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Balancer’ın yeni bir tüm zamanlar zirvesine yükselmesi, yeni tekliflerinin güçlü kullanım durumu tarafından açıkça destekleniyor ve proje, bir sonraki DeFi dalgasıyla başa çıkmak için iyi konumlanmış görünüyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin