Bitcoin SV ve Waves fiyat analizi: BSV ve WAVES için izlenecek seviyeler
Bitcoin SV ve Waves fiyat analizi: BSV ve WAVES için izlenecek seviyeler

Bitcoin SV ve Waves fiyat analizi: BSV ve WAVES için izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin piyasası, birkaç gün önce başlayan düşüşü durdurmuş gibi görünüyor. Bitcoin SV ve SUSHI gibi kripto paralar için grafiklerde sert bir yükseliş ivmesi olmasa da fiyatlar iyi bir şekilde toparlanmış gibi görünüyor.

Bitcoin SV (BSV) fiyat analizi

Bitcoin SV, geçen hafta yüzde 10’un üzerinde fiyat artışı gördü. Bu, BSV’nin işlem fiyatını 206 dolara çıkardı ve kripto 3,9 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip oldu. Hafta başında fiyatta önemli bir düşüş yaşadıktan sonra, BSV iyi bir şekilde toparlanıyor ve yalnızca son 24 saatte yüzde 4’ün üzerinde kazanç bildirdi.

Kripto para, 230 ve 255 dolar fiyat aralığı civarında güçlü bir direnç seviyesine sahip. Bununla birlikte, bir fiyat düzeltmesi durumunda BSV, 187 ve 176 dolarlık destek seviyelerine güvenebilir.

Kripto para için Bollinger Bantları, her ikisi de düşük volatilite seviyelerinin altını çizerek önemli ölçüde sıkılaştırıldı. Stokastik gösterge, yükseliş eğilimi gösterdiği ve aşırı alım bölgesine yaklaştığı için umut verici görünüyor.

SushiSwap (SUSHI) fiyat analizi

SushiSwap fiyatı geçtiğimiz hafta boyunca dar bir aralıkta işlem görüyordu. Şu an, altcoin 19,5 dolar ve 23,4 dolarlık fiyat aralığı civarında anlık direnç seviyesine yakın. SUSHI, geçen hafta yüzde 0,73’lük küçük bir artış gördü 2,4 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaştı.

SUSHI’nin fiyatı direnç seviyesini aşamazsa, 16 dolardaki desteğe yönelebilir.

EMA Şeritleri, kripto paranın işlem fiyatının altına düştüğü ve destek sunmaya hazır oldukları için fiyat düzeltmesi durumunda SUSHI’ye yardımcı olabilir. Dahası, Stokastik gösterge aşırı satım bölgesine doğru ilerlediğinden düşüş eğilimi gösterdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin