Bu coin ateş ediyor! Fiyatı yüzde 260 arttı, yükseliş sürer mi?
Bu coin ateş ediyor! Fiyatı yüzde 260 arttı, yükseliş sürer mi?

Bu coin ateş ediyor! Fiyatı yüzde 260 arttı, yükseliş sürer mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase Pro tarafından listeleneceği açıklandığından beri deyim yerindeyse “ateş eden” OmiseGO coin, geçen hafta fiyatını yüzde 260’dan fazla arttırarak dikkatleri üzerinde topladı. Daha önce 62 sentten işlem gören OMG tokeni 2,27 doları aşarak yılın en yüksek seviyesini gördü.

Bu artıştan sonra geçen hafta yüzde 30 düşerek yatırımcılarını üzen OMG, zincir üstü metriklere göre yeni bir yükselişe hazırlanıyor olabilir.

OmiseGO coin yeni bir yükselişe hazırlanıyor olabilir

Santiment tarafından paylaşılan verilere göre OmiseGo ağındaki günlük etkin adres sayısı ve 21 günlük hareketli orttalama arasında yükseliş eğilimini kanıtlayan bir dizi veri söz konusu. Son dönemdeki oynaklık seviyeleri fiyat hareketini yansıttığı için bu teknik gösterge düşünmeye değer olabilir.

Santiment Pazarlama ve Sosyal Medya Direktörü Brian Quinlivan, yaptığı açıklamada “+0,5 eşiği üzerindeki dört gün, fiyatın henüz yakalanmadığı önemli günlük etkin adreslerin hâlâ ciddi bir seviyede olduğunu gösteriyor.” dedi.

OmiseGo’nun NVT’si de yükseliş görünümüne güven katıyor. Bu endeks, ağ değeri ve Blockchain yoluyla iletilen günlük para hacmini dikkate alıyor. Coinbase’in bu altcoin için destek eklediğini açıklamasından birkaç hafta sonra bile, OMG “en sağlıklı token dolaşımı NVT’sine sahip”.

OmiseGo’nun son birkaç hafta içerisinde yaşadığı dev ralliye rağmen, IntoTheBlock’un “Paranın Global Girişi/Çıkışı” modeli, tüm zamanların en yüksek seviyelerini geri kazanmak için hala %1.400’ün üzerine çıkması gerektiğini ortaya koyuyor.

Bu kripto para birimini tutan tüm adreslerden %94’ünden fazlası şu anda “Para Dışı”, yalnızca %3’ü ise “Para İçinde”. “Bu rakamlar, OMG’nin arkasındaki yatırımcı tabanının gelecekte yukarı yönlü fiyat hareketinden emin olmadığını gösteriyor.

newsbtc

Topluluk hissi 44 gün sonra negatife döndü! Bitcoin fiyatı düşecek mi?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin