Çok sert yükselen bu altcoin için sırada hangi seviyeler var?
Çok sert yükselen bu altcoin için sırada hangi seviyeler var?

Bu coin 62 kat fırladı, Josh Rager “daha yeni başlıyoruz” dedi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto stratejisti ve trader Josh Rager, bir aydan kısa bir süre içinde yaklaşık %6.200 oranında artan yeni bir coin için “her şey daha yeni başlıyor” ifadesini kullandı.

Josh Rager: “SHROOM coin iki kat daha artabilir.”

87 bin kişilik takipçi kitlesine Twitter üzerinden seslenen Rager, Shroom.Finance’ın (SHROOM) önümüzdeki 30 gün içinde ikiye katlanmasını beklediğini söyledi.

SHROOM şu anda 0,01 dolar civarında ve mevcut fiyattan 0,50 doların üstünde çıkmaması için hiçbir neden yok.

Web sitesine göre Shroom.Finance, Sushiswap protokolünün bir çatalı. Yeni kripto varlığı, 10 milyar dolarlık oyun içi varlık endüstrisinde uzmanlaşmış, topluluğa ait DEX’ler (merkezsiz borsalar) oluşturmayı amaçlıyor.

Değiştirilebilir ve değiştirilemez oyun içi varlıkların merkezsiz bir tarzda serbestçe ticaret yaptığı bir gelecek öngörüyoruz ve bu noktayı alıp bir oyuncu topluluğunun sahipliğini kolaylaştırmak için buradayız.

“NFT’ler etkili olacak.”

Rager, SHROOM için olası bir yükseliş katalizörü olarak NFT’lere dikkat çekiyor.

NFT’lerin 2020’deki en sıcak trendlerden biri olduğunu düşünüyorum. Shroom Finance ekibi, oyun içi varlıkların ticareti ve para basımı için merkezsiz bir ekosistem oluşturuyor. Bu, NFT’leri (ERC-721, ERC-1155) ve ERC-20 token standartlarını da içeriyor. Uzun vadede SHROOM’da gerçekten yükseliş görüyorum.

Trader ayrıca Shroom.Finance’in SHROOM sahiplerinin yield farming yoluyla katılmalarına ve gelir elde etmelerine izin vereceğini söylüyor.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1309857844804685825

CoinGecko’ya göre, SHROOM 7 Eylül’de 0,00362545 dolardan işlem görüyordu. Yeni kripto varlığın değeri o zamandan beri arttı ve 28 Eylül’de 0,227925 dolara kadar yükseldi. Gelinen nokta yaklaşık %6.200’lük bir artışı temsil ediyor.

Bu arada Grayscale 186 milyon dolarlık yeni bir Bitcoin alımı yaptıklarını duyurdu. Detaylar burada.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin