Bitcoin (BTC) serbest düşmeye devam ediyor, 2019'da 20 bin dolarlık rüya hala mümkün mü?
Bitcoin (BTC) serbest düşmeye devam ediyor, 2019'da 20 bin dolarlık rüya hala mümkün mü?

Bu ayı piyasası ne kadar sürecek? BitKan yöneticisi açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve tüm kripto piyasası 2018’in çoğu dönemini düşüş eğilimiyle geçirdi. Ancak, çoğu varlıkların fiyatları geçen ay önemli ölçüde düştü. Bitcoin, değerinin üçte birini ve piyasa değerinin büyük bir kısmını kaybederek 100 milyar doların altına düştü. BitKan yöneticisi Leon Liu, verdiği son röportajda mevcut piyasa çöküşünden kimin sorunlu olduğuna dair görüşlerini paylaştı.

“BCH hard forku sadece para biriminin fiyatındaki düşüş için bir çıkış.”

Liu “BCH hard forkundan başka, son ani piyasa çöküşünün başka nedenleri olabileceğini düşünüyor musunuz?” sorusuna şu sözlerle yanıt veriyor:

Bence BCH hard fokru sadece bir sebepten değil, aynı zamanda sigortadan da kaynaklanıyor. Fakat yüzeyde görülenlerin ötesinde göz önünde bulundurulması gereken pek çok faktör var. Bu düşüş, geçen yılın sonundan beri başladı. Şu anda, sadece düşüşte zaman zaman ribaunt alıyor, ancak düşüş eğiliminde hiçbir zaman bir değişiklik olmadı ve BCH hard forku sadece para biriminin fiyatındaki düşüş için bir çıkış. Her şeyden önce, boğa piyasasının bu turu ICO’lar tarafından tetiklendi. Yaklaşık bir yıllık gelişme döneminden sonra, ICO projeleri genellikle hükumetlerce karşılanmadı. Aynı zamanda, ICO konseptinin kendisi çok fazla boş projeye sahipti ve projelerin %99,9’u başarısız oldu. Piyasa şu anda ICO balonu patlatma sürecinde.

BitKan yöneticisi: “Bence ayı piyasasının bu turu en az bir yıl sürecek.”

BitKan yönetim kurulu başkanı “Bu ayı piyasasının ne kadar dayanabileceğini ve bu eğilimi hangi faktörlerin tersine çevirebileceğini düşünüyorsunuz?” sorusuna şu sözlerle yanıt veriyor:

Bence ayı piyasasının bu turu en az bir yıl sürecek. Bu dönemde, para biriminin fiyatı biraz dalgalanmalı. Temelde düz bir konumda ve pek fazla ilginin olmadığı bir konumda. Aslında, ICO’ların, DApp’ların ve diğer uygulamaların keşfi, Pandora’nın kutusunu açtı. Bir veya iki katil uygulama varsa, bu ayı piyasası sonlandırılacak ve daha sonra yavaş yavaş iyileşecek ve iyi bir gelişim aşamasına girecek. Bu dijital ekonominin olgunlaşmasını sağlayacak.

“Yaklaşık 3.000 dolar tüm madencilik makineleri için kârlılık düzeyi.”

BitKan yönetim kurulu başkanı “BTC madenciliği Çin’deki madenciler için hangi noktada kârsız hale geldi?” sorusuna şu sözlerle yanıt veriyor:

Kapanış fiyatındaki endüstri web siteleri referansıyla, 20.000 CNY’nin (yaklaşık 3.000 dolar) tüm madencilik makineleri için kârlılık düzeyi olacağını düşünüyorum. Madenciler ve yatırımcılar, fiyat desteğinin ihlal edilmesi durumunda stratejilerini planlamaya başlamalılar.

Bitsonline

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin